Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu ne permitem să mai facem pași greșiți dacă vrem să rămânem între primele echipe în clasament”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.03.2018

U-BT Cluj are programat astăzi cu începere de la ora 19:15 un meci pe teren propriu în compania celor de la SCM U Craiova, joc care va conta pentru etapa cu numărul 20 din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Clujenii vin după două înfrângeri la rând, în campionat cu Oradea, respectiv în FIBA Europe Cup cu Donar Groningen, iar antrenorul Clujului, Mihai Silvășan, trage un semnal de alarmă înaintea partidei cu oltenii. 

„Urmează un meci important pentru noi în campionat, un meci în care nu ne permitem să mai facem pași greșiți dacă vrem să rămânem între primele echipe în clasament. Ne dorim foarte mult să ștergem impresia pe care am lăsat-o după meciul cu Donar și să arătăm altă față a echipei”, a declarat Silvă, citat de site-ul oficial al clubului din Cluj-Napoca. 

În prezent, campioana en-titre este pe locul 4 în clasamentul Ligii Naționale cu 14 victorii și 4 înfrângeri, însă cu un meci mai puțin disputat, restanța cu vicecampioana Steaua din runda precedentă. 

*Foto: Andreea Vlase @totalbsachet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!