Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu poți câștiga un meci, dar apoi campionate, dacă nu ești dispus să faci sacrificii”

Eduard Popa, Valentin Todea

Eduard Popa, Valentin Todea
05.03.2019

mihai silvasan u bt cluj csu sibiu

U-BT Cluj a încasat o înfrângere la limită pe teren propriu, în fața celor de la CSU Sibiu, scor 88-89, în etapa a cincea a Grupei Roșii a LNBM.

La finalul partidei, Mihai Silvășan s-a arătat destul de supărat pe prestația echipei sale în defensivă. Antrenorul clujenilor ar fi vrut să vadă mai mult efort din partea elevilor săi, în special în sfertul secund:

„A fost o luptă foarte intensă. Am jucat contra unei echipe bune. Îi felicit pentru victorie. Noi nu am reușit să fim la înălțime pe toată durata meciului. A trebuit să fac niște schimbări să arătăm mai bine pe teren. Sfertul doi am pierdut 27-11 dacă nu mă înșel și am avut numai două faulturi făcute. Este inadmisibil așa ceva. Nu poți câștiga un meci, dar apoi campionate dacă nu ești dispus să faci sacrificii pentru echipă și nu reușești să iei deciziile necesare în momentele importante. În repriza a doua ne-am revenit în apărare. Nu am mai lăsat atâtea coșuri ușoare. A fost un meci echilibrat pe final. Au fost câteva momente cheie, niște libere ratate și am pierdut.”  

U-BT Cluj se află în acest moment pe locul 2, cu 13 victorii și 6 înfrângeri, la două meciuri distanță de CSU Sibiu, care are 15-4.

*foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca threepointer :

    Asa e...
    Nu poti castiga campionate fara sacrificii, iar primul ar fi ca tu sa te jertfesti si sa lasi echipa pe mainile altcuiva.
    Cu tot respectul meu pentru cariera de jucator, dar nu dai dovada de demnitate.Am tot tinut cu tine, dar am ajuns sa ma rog sa vina ziua in care vei pleca.Hai sa o luam asa din scurt...in acest meci procentaje bune la 3pct, Dykes Rasic Dorsey cu pofta de joc, jucam acasa cu sala populata, Pratt si Hardy modesti pe parcursul jocului si ghici ce, noi tot pierdem!Cate variabile trebuie sa fie in favoarea noastra ca noi sa castigam?In fiecare meci vrei sa revii de la -15 pct pe mana lui Rasic si Dykes?Nici o jumate de schema nu se distinge in atac!

    Nu-mi vine sa cred ca dupa campionatul ratat de anul trecut in care am avut variante de antrenor decente gen Costescu, noi ne zbatem tot in aceasi mizerie cu buget net superior si cu jucatori.

    Lasa intensitatea, sacrificiile, accidentarile, norocul si vantul din sala...fii barbat si recunoaste ca esti depasit de situatie!

    cu 5 ani în urmă (05.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!