Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: "Nu sunt mulțumit de jocul nostru"

Paul Olar

Paul Olar
25.10.2013

"U"-BT Mobitelco a depășit vineri seara fără emoții pe BC Timba Timișoara, într-o confruntare încheiată cu scorul de 87-63. Deși au obținut o victorie de moral după eșecul de la Sibiu, Mihai Silvășan nu este satisfăcut de evoluția formației sale.

Căpitanul "alb-negrilor" a explicat succesul din etapa a cincea și spune că băieții lui Dorin Pintea sunt nevoiți să abordeze diferit următoarele dispute. 

"Din păcate, chestia asta cu începuturi ezitante ne caracterizează în sezonul acesta. Nu știu dacă am avut un meci în care să debutăm foarte bine  în sfertul întâi și să ne creem un avantaj. Despre rezultat, ce pot să spun... era așteptat, nu cred că și-a pus cineva problema învingătoarei. Eu personal nu sunt mulțumit de jocul nostru din primele două sferturi, trebuia să arătăm altă atitudine. Nu cred că într-o partidă cu o echipă ca Timba ne permitem să avem doar un singur fault în 16 minute de joc. Trebuia să oprim atacurile lor și să avem o apărare mai bună. "

Totodată, Silvășan recunoaște că pe ardeleni îi așteaptă o serie de foc, datorită întâlnirilor cu SCM Craiova, Gaz Metan Mediaș sau BCM U Pitești.

"De acum înainte toate meciurile sunt grele. Am jucat cu Chiajna, cu Timba, iar în ultima etapă avem la Constanța. Toate partidele sunt dificile, sunt surprize în campionat, nicio formație fără înfrângere, deci va fi un sezon interesant din punct de vedere baschetbalistic."

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!