Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu trebuie să așteptăm la fiecare meci să se întâmple ceva extraordinar ca atitudinea de învingător să iasă la suprafață”

David Istrate, Bogdan Isailă

David Istrate, Bogdan Isailă
10.12.2018

U BT Cluj-Napoca a câștigat cu mari emoții partida jucată pe teren propriu în compania lui SCM Timișoara. Clujenii au fost conduși aproape în permanență și au fost salvați de un parțial de 24-10 în actul decisiv, pentru a se impune la final cu scorul de 91-88.

La finalul partidei, Mihai Silvășan s-a declarat nemulțumit de modul în care elevii lui intră în meci, problemă pe care a sesizat-o și la meciul de la Pitești. Tehnicianul clujean a avut și motive de bucurie, date de forța de revenire a echipei lui pe final de meci:

„Un meci spectaculos pentru suporter, probabil. Pentru noi nu a fost chiar așa spectaculos. Știam că Timișoara nu are nimic de pierdut. Din păcate, marea noastră problemă în ultimele două meciuri a fost mentalitatea cu care am intrat în teren. Și la Pitești, și aici cu Timișoara am intrat parcă câștigători dinainte deși am vorbit despre asta. Nu am reușit, eu în primul rând, să-i fac să înțeleagă ca orice echipă vine să câștige, nimeni să se tragă din calea noastră. „Am reușit” să primim 46 de puncte până la pauză și în partea a doua 32, ceea ce este enorm de mult. Din fericire, partea pozitivă este că echipa arată caracter. Știam că e așa, știam ce jucători am luat în vară. Pe chestia asta trebuie să clădim însă nu trebuie să așteptăm la fiecare meci să se întâmple ceva extraordinar ca atitudinea de învingător să iasă la suprafață. Trebuie să intrăm cu ea în meci. Nu doar la meciurile cu Oradea și Sibiu, când suntem super motivați”

Antrenorul lui U BT Cluj-Napoca a vorbit și despre situația lui Vlad Moldoveanu, pe care îl așteaptă la antrenamente de săptămână viitoare:

„Vlad este bine cu piciorul dar a făcut o sinuzită urâtă și a trebuit operat. De săptămâna viitoare va reveni la antrenamente ușor. Cred eu că la meciul din 29 decembrie cu Craiova va fi apt, dacă nu, la cel cu Oradea.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    @Silva
    te inseli. Spectaculos ar fi fost sa castigati la 20-25 de puncte, nu scremerea de la final.
    Cand merg individualitatile: Rasic, KD, Washburn, castigam. Cel putin cu echipe gen TM sau Pitesti. Dar sunt foarte, foarte rare meciurile in care victoria vine clar, in urma unui joc controlat (exemplu meciul cu Craiova, o echipa mai buna zic eu decat TM, dar pe care am controlat-o tocmai printr-o aparare beton).
    De cele mai multe ori e hazard, greseala adversarului. Intensitatea in aparare e doar un deziderat. Combinatiile in atac sunt doar niste exceptii.

    cu 5 ani în urmă (11.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!