Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu trebuie să ne gândim absolut deloc la rezultatul din tur, trebuie să avem mândria noastră”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.03.2018

Campioana României la baschet masculin, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, are de remontat o diferență de 27 de puncte în returul cu Donar Groningen din optimile FIBA Europe Cup pentru a-și asigura calificarea în sferturile de finală ale competiției. 

Antrenorul Clujului, Mihai Silvășan, este conștient că după înfrângerea 76-103 din Olanda șansele echipei sale sunt extrem de mici, însă își îndeamnă elevii să dea totul pe teren.

„Urmează pentru noi meciul cu Groningen în care vom da tot ce mai bun din noi, vom încerca să facem sută la sută fiecare posesie și vom vedea ce o să iasă. Nu trebuie să ne gândim absolut deloc la rezultatul din tur, nu trebuie să ne gândim la ceea ce s-a întâmplat. Trebuie să avem mândria noastră, mândria unei echipe bune și să intrăm pe teren cu gândul de a da fiecare dintre noi tot ce avem mai bun, iar apoi vom vedea ce o să iasă”, a declarat tehnicianul campioanei, citat de site-ul oficial al clubului. 

Meciul dintre U-BT Cluj și Donar Groningen este programat în această seară de la ora 19:00 în BT Arena, fiind transmis în direct de DigiSport. 

*Foto: fiba.basketball

3 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Meci
    Nici eu nu voi merge sa vad meciul la sala cu gandul la rezultat ci in ideea ca poate voi vedea ceva in joc care sa imi dea sperante de evolutii mai bune in meciurile care vor urma in campionatul nostru.

    cu 6 ani în urmă (14.03.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    cred ca
    ar fi importanta o victorie, fie si ea la un punct. ar fi o iesire onorabila din competitie si un boost de incredere avand in vedere faptul ca am luat 3 batai de la ei sezonul asta. Ei oricum nu cred ca o sa vina setati sa ne bata iarasi la diferenta de 20 de puncte. Vor fi mai relaxati. Bine, pe de alta partea asta ar putea sa le ajute jocul, sa aiba mana moale cum se zice. Vedem...

    cu 6 ani în urmă (14.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      pardon...
      după experiența Bruisma din primul joc din Olanda ( cînd a sprintat de sub panoul său să ia mingea lăsata de Kuti și un jucător olandez la 12 secunde de terminarea meciului ) dar și după cum au jucat ultimele 3 minute acum o săptămînă (la diferența de 25-30 puncte ) cred că-i doare la pană dacă dau iară cu terenul în cap. Chiar nu cred că se vor prezenta cu juniorii... U trebuie să joace relaxat , nu mai este nimic de demonstrat, cu mare atenție la angajamentele fizice să nu mai intervină vreo accidentare. Va fi un antrenament cu public ... sau așa ar trebui să fie dacă te gîndești la Campionat . Care ar fi problema să ne bată la 20 puncte, fără accidentări ? Sau ce se va demonstra dacă am pierde/cîștiga la 2-3 puncte, chiar și cu o singură accidentare ( ptiu,ptiu... )? Enjoy !

      cu 6 ani în urmă (14.03.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!