Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: "O echipă ce se respectă trebuie să arate forță când lucrurile nu merg în atac"

Paul Olar

Paul Olar
09.10.2013

Veste bună pentru "U"-BT Mobitelco înaintea confruntării cu Energia Rovinari. Indisponibil la Oradea din cauza unei accidentări, Mihai Silvășan va fi pe parchet miercuri seara în disputa ce contează la etapa a doua din Liga Națională.

Căpitanul ardelenilor a vorbit pe larg despre încleștarea cu trupa lui Florin Nini, internaționalul român caracterizând stilul de joc al viitorilor adversari.

"O echipă care se respectă cu adevărat și nu este în cea mai bună formă pe aruncări sau pe atac, trebuie să fie mai bună în apărare și să arate forță când nu merg lucrurile în atac. Noi la asta ne dorim să ajungem, să fim o echipă de temut, să fim o echipă care se respectă și care poate să câștige și meciuri mai puțin reușite. La meciul cu Rovinariul nu avem altă șansa decât să câștigăm, dacă suntem o echipă care se respectă. M-am antrenat toată săptămâna la parametri normali și nu întâmpin nicio problemă. Energia este o formație imprevizibilă, care se bazează mult pe jocul de tanzitie, au pe pozițiile 1, 2 și 3 jucători americani și știm foarte bine ce înseamnă acest lucru, înseamnă joc de viteză, un joc pe tranziție în care probabil vor avea aruncări neașteptate, nu tot timpul logice, însă dacă prind o zi bună pot să dea foarte multe puncte." - a declarat componentul clujean pentru u-mobitelco.ro

*Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe asdepica :

    continuare
    Cu alte cuvinte: daca nu-mi intra sutul, aparati-va in puii mei!

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!