Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Obiectivul nostru este să trecem mai departe”

Bogdan Isailă, David Istrate

Bogdan Isailă, David Istrate
17.05.2018

Dacă campioana en-titre a trecut relativ ușor de CS Phoenix Galați, scor 3-0, în schimb formația bucureșteană a avut un duel dificil în compania lui BC SCM Timișoara. În cele din urmă, finalista sezonului precedent s-a impus în meciul decisiv și a trecut în semifinalele campionatului.

La conferința de presă organizată în cursul acestei zile, tehnicianul clujenilor a prefațat seria cu Steaua București, punctând elementele la care elevii săi trebuie să fie atenți.

Este o reeditare a finalei din campionatul trecut... Jucăm cu o echipă puternică, una care este într-o formă sportivă foarte bună în momentul de față, în sezonul regulat au reușit să ne învingă de trei ori, noi câștigând o singură dată, însă Play-Off-ul este cu totul altă poveste, alte meciuri, altă intensitate, nu cred că cineva se mai gândește la ce s-a întâmplat în sezonul regulat. Evident, obiectivul nostru este să trecem mai departe și să o facem în cât mai puține meciuri, rămâne de văzut dacă vom și reuși. Eu cred că suntem pregătiți, am avut multe zile de la ultimul meci, eu cred că e un lucru bun din multe puncte de vedere, dar poate fi și un dezavantaj, poți ieși din ritm și să nu mai simți jocul la fel. Țin minte că la fel s-a întâmplat și anul trecut înainte de semifinala cu Oradea, am avut zece zile și primul meci a fost destul de dificil. Trebuie să trecem peste aspectul acesta, să intrăm în teren concentrați, cu intensitate maximă și să dăm absolut tot ce e mai bun din noi, pe fiecare post, ca să reușim să câștigăm meciul”, conform site-ului oficial al clubului clujean

De asemenea, Ousmane Barro a oferit și el o scurtă declarație în care a vorbit despre adversara echipei sale.

„Ne cunoaștem oponentul, este o echipă foarte puternică, joacă un baschet foarte bun în acest moment, ne-au învins de trei ori în acest sezon așa că trebuie să fim pregătiți. Sunt o echipă puternică, însă în Play-Off lucrurile stau altfel decât în timpul sezonului.”

Primele două meciuri se vor disputa la Cluj-Napoca, după următorul program:

1. Sâmbătă, 19 mai, de la ora 19:15 (Digisport 4)
2. Luni, 21 mai, de la ora 20:00 (Digisport 4)

foto: Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!