Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Piteștiul este o echipă care joacă un baschet foarte fizic și trebuie să fim pregătiți mental pentru acest lucru”

Paul Olar

Paul Olar
06.01.2017

După succesul din FIBA Europe Cup, U-Banca Transilvania merge sâmbătă, 7 ianuarie, la Pitești. Formația ardeleană se duelează cu BCM U, într-o confruntare ce va demara la ora 20:30, în direct la Digi Sport 3.

”Va fi un meci foarte greu, cu una dintre puținele echipe din țara noastră care au reușit să ne învingă în prima parte a campionatului. Piteștiul este o echipă care joacă un baschet foarte fizic și trebui să fim pregătiți mental pentru acest lucru. Mergem cu gândul doar la victorie”, a declarat Mihai Silvășan, potrivit u-bt.ro.

U-Banca Transilvania este pe locul doi în Liga Națională, cu un bilanț de 10 victorii și doar două eșecuri. În schimb, Piteștiul ocupă poziția a patra, grație celor opt succese și cinci înfrângeri.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!