Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: "Sper să ne întâlnim cu BC Mureș în Play-Off și să ne luăm revanșa"

Paul Olar

Paul Olar
22.03.2014

Luna martie este, la prima vedere, una dificilă pentru "U"-BT Mobitelco. Clujenii au o serie de trei eșecuri consecutive, ultimul venind sâmbătă seara, în disputa cu BC Mureș. Scorul final a fost 88-81, iar Mihai Silvășan consideră că echipa sa nu avea voie să scape victoria printre degete, judecând evoluția din artea întâi a confruntării.

Totuși, internaționalul român își pune speranțe în cele trei dispute rămase din sezonul regulat și vrea o nouă încleștare cu trupa lui Srecko Sekulovic.

"Din păcate pentru noi, au fost două reprize total diferite. Dacă în prima repriză am jucat foarte bine, am reușit să evoluăm ca o echipă, după pauză nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat. Am căzut, cred că am luat deciziile proaste în momentele cheie, nu am putut să ne exprimăm clar. Un astfel de meci nu trebuia pierdut după cum am jucat la pauză. Felicit echipa Mureșului, sper să ne întâlnim cu ei în Play-off și să ne luăm revanșa. Nu cred că oboseala și-a spus cuvântul, trebuia doar să gestionăm mai bine momentele importante. Nu suntem într-o perioadă prea bună, am pierdut trei meciuri la rând, ceea ce ne-a îndepărtat puțin de obiectivul nostru - clasarea în primele patru. Nu o să cedăm, mai avem trei partide ce trebuiesc câștigate."

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    -
    Chiar asta speri, Mihai?

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe minu-s :

    noshitsherlock
    Daca e adevarat ca nu-si poate explica atunci e grav, oricine din echipa trebuie sa vada unde sunt problemele, mai ales daca noi ca spectatori le vedem de la o posta: aparare inexistenta iar diferenta e ca muresenii s-au aparat din sfertul trei incolo

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    explicatie
    explicatia este ca U a surprins muresenii in prima jumatate dar Sreko a gasit pana la pauza strategia corecta pentru a da peste cap jocul clujenilor. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar cel putin la strategie Sreko este peste Bobo Pintea deoarece a fost in stare sa isi ajusteze/adapteze din mers strategia cu care a venit de acasa cu stilul de joc practicat de clujeni

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    Bobo
    din pacate asa e...Bobo nu are inca experienta necesara! asta e! mai vedem! speram sa crestem, si el si echipa!totusi il prefer maimutei!

    cu 10 ani în urmă (24.03.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Pintea
    Pintea - antrenor principal e clar un castig pt Cluj. Imi place mult mai mult Clujul acum decat cu Bavcevic.
    Succes in sferturi pt veti avea nevoie : atat Muresul cat si Sibiul sunt nuci tari.

    cu 10 ani în urmă (24.03.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Hai sa fim seriosi....ce echipa are sarbotelu asta celebru si ce echipa are Pintea pe mana. Nu cred ca dupa 10 ani de antrenorat, ca atatia se fac anul asta, Pintea nu are experienta. Se joaca ce se poate cu lotul actual. Se stie ca echipe gen Mures sau Pitesti care au o anumita forta ofensiva, nu sunt prea confortabile pt echipa clujeana. E si greu sa fie pt ca nu ai cu ce sa contracarezi daca intr-un sfert apararea cade esti terminat. Si pe vremea lui Tenter sau Perisic, Muresul era un mare complex din aceleasi motive. Cu toate astea Bobo are doar cu o infrangere mai mult decat mult prea inaltul Seckulovic. Ce se poate sa spera e sa fie Sibiul in primul tur de playoff si o semifinala cu Ploiesti...pt un an mai de criza e bine. Din pacate echipa asta e un pic batrana si in unele meciuri se vede pe pozitiile 1-3. Ca sub panou slava domnului echipa sta chiar bine.

    cu 10 ani în urmă (24.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!