Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Steliștii vor veni în următorul meci de două ori mai motivați”

Valentin Todea, David Istrate

Valentin Todea, David Istrate
19.05.2018

mihai silvasan u bt cluj steaua

U-BT Cluj-Napoca a câștigat primul meci al semifinalei cu Liga Națională de Baschet masculin pe teren propriu, în compania celor de la CSM Steaua, scor 89-79.

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, a vorbit despre victoria obținută în fața Stelei, despre motivul pentru care roș-albaștrii au intrat în joc după pauză și a discutat despre partida a doua din semifinală:

„Nu ştiu ce să zic, cred că am fost noi mai precişi decât ei. Am început foarte bine meciul, exact aşa cum ne-am dorit. Am preluat controlul încă de la început, i-am şi derutat puţin cu jocul nostru, cu zona noastră şi prin urmare am reuşit să înscriem destul de multe puncte uşoare. În prima repriză am reuşit să marcăm 49 de puncte, ceea ce a fost foarte bine. Puteam fi şi la 15-16 puncte, însă am mers la pauză cu 10 puncte diferenţă. Cred că după pauză, băieţii s-au relaxat puţin, nu au mai  intrat la fel de hotărâţi să lupte pentru fiecare posesie. Acest lucru ne-a costat, pentru că am fost şi conduşi şi a trebuit să muncim din greu ca să câştigăm. Însă eu mă bucur că am stat puternici şi am reuşit să obţinem victoria. Până la urmă este doar un meci. Bineînţeles, vorbeam în vestiar că trebuie să ne bucure foarte multe aspecte ale meciului, însă pentru meciul următor ei vor veni de două ori mai motivaţi şi mai puternici, iar noi trebuie să fim pregătiţi pentru ei”, a spus Mihai Silvășan, la sfârșitul partidei.

Duelul doi al seriei U-BT Cluj – CSM Steaua se joacă luni, de la ora 20:00, la Polivalenta din Cluj-Napoca.

*foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!