Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Trebuie să începem mai tare din punct de vedere defensiv în următoarele meciuri”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.05.2017

U-Banca Transilvania a deschis cu o victorie semifinala Ligii Naționale cu CSM CSU Oradea, scor final 86-73, asta după ce la intrarea în ultimul sfert de joc băieții lui Mihai Silvășan erau conduși cu 10 puncte, 57-67. La finalul întâlnirii, antrenorul de pe banca Clujului a explicat prestația jucătorilor săi și ce ajustări trebuie făcute în partidele următoare. 

Trebuie să analizăm meciul, să vedem ce s-a întâmplat. Mă bucur că am reușit să învingem, asta este cel mai important, mă bucur că am avut sala plină și ne-a susținut când aveam nevoie mai mare, le mulțumim suporterilor și îi așteptăm și joi. Am început greu meciul, presiunea a fost pe umerii noștri, nu e ușor să joci din postura de favorită într-un meci de semifinală. Îi felicit pe băieți pentru că nu am cedat nicio secundă, tot timpul am crezut că putem câștiga și până la urmă am reușit. Cred că apărarea a făcut diferența până la final, Oradea a înscris doar 27 de puncte în a doua repriză, față de 46 în prima. Aici trebuie să luptăm, să începem mai tare din punct de vedere defensiv în următoarele meciuri”, a declarat Mihai Silvășan, citat de site-ul oficial al clubului ardelean. 

Meciul 2 al seriei se va juca joi, 4 mai, tot în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, cu începere de la ora 19:00, partida fiind transmisă în direct de DigiSport 4. 

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!