Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Un meci decisiv provoacă emoții, o stare de spirit mai specială, nivelul adrenalinei este întotdeauna ridicat”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.05.2018

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, campioana en-titre a României, joacă mâine seară meciul decisiv al semifinalei cu CSM Steaua EximBank București pentru calificarea în finala LNBM, stagiunea 2017-2018. Scorul general după primele 4 meciuri ale seriei este 2-2, asta după ce fiecare dintre cele două formații a reușit să-și adjudece meciurile de pe teren propriu. 

Câștigătoare a sezonului regulat, formația ardeleană, beneficiază astfel de avantajul terenului propriu în meciul decisiv, urmând să evolueze foarte probabil în fața unei audiențe de peste 8.000 de spectatori. Mihai Silvășan, antrenorul campioanei, a prefațat această dispută crucială cu adversara din București. 

„Urmează meciul decisiv cu Steaua, iar întotdeauna un meci decisiv provoacă emoții, o stare de spirit mai specială, nivelul adrenalinei este întotdeauna ridicat. Ca în orice meci decisiv, se poate întâmpla orice. Eu sper și am încredere în echipa mea că este pregătită pentru un asemenea moment, am muncit foarte mult întreg sezonul competițional să ajungem în acest moment al sezonului, să avem șansa de a ne califica în finală. Avem, zic eu, un mare avantaj că jucăm pe teren propriu, cred că o să conteze, așteptăm publicul întru-un număr cât mai mare la sală, să ne susțină. Deja am văzut niște mesaje de încurajare pe facebook, țin să le mulțumesc celor care și-au răpit din timpul propriu să ne ureze baftă și să ne arate că sunt alături de noi, le mulțumim încă o dată, sper că ne vom ridica la nivelul așteptărilor lor”, a declarat tehnicianul Clujului, conform site-ul oficial al echipei.  

Startul partidei din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se va da la ora 19:00, disputa fiind transmisă în direct de DigiSport 4. 

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca lublaj :

    Haide U!
    Toata lumea la sala!!!!

    cu 5 ani în urmă (30.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!