Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Un meci foarte reușit pentru noi din toate punctele de vedere”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.03.2019

Lupta pentru prima poziție în Liga Națională de Baschet Masculin la finalul sezonului regulat rămâne deschisă, după ce U BT Cluj-Napoca a câștigat la Craiova cu scorul de 95-69 și se apropie de BC CSU Sibiu, echipă care nu a jucat în această etapă.

La finalul jocului din Bănie, antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan a fost încântat de jocul echipei sale și și-a îndreptat imediat atenția spre meciul cu BCM U Pitești din sferturile de finală ale Cupei României:

„Un meci foarte reușit pentru noi din toate punctele de vedere. Am avut intensitate în apărare și nu i-am lăsat sa-și facă jocul. În atac am avut o bună circulație a mingii și am găsit aruncări foarte bune. Îi felicit pe băieți pentru felul cum au înțeles că trebuie sa joace acest meci. De acum ne gândim la meciul de miercuri, care va fi diferț din toate punctele de vedere. Mergem la Pitești doar cu gândul la victorie” a declarat Mihai Silvășan conform u-bt.ro.

Următorul meci pentru U BT Cluj-Napoca este programat pe data 20 martie, când elevii lui Mihai Silvășan vor juca pe terenul lui BCM U Pitești în returul sferturilor de finală din Cupa României.

foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!