Stiri

Mihai Silvășan: „Un meci greu și o înfrângere grea pentru noi”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.11.2017

U-Banca Transilvania a cedat pe terenul celor de la Istanbul BBSK, scor final 82-92, în etapa a 4-a din grupele FIBA Europe Cup, aceasta fiind prima înfrângere pentru ardeleni în această competiție în sezonul 2017-2018. Chiar dacă au pierdut acest joc, U-BT Cluj este în continuare pe primul loc în Grupa E, la egalitate de puncte cu turcii. 

Mihai Silvășan, antrenorul echipei de sub Feleac, a explicat motivele înfrângerii din Turcia, respectiv ce urmează în continuare pentru echipa sa pe plan european. 

Un meci greu și o înfrângere grea pentru noi, am venit hotărâți să învingem și să ne asigurăm primul loc în grupă. Nu am reușit, jucătorii lor tineri au reușit un meci excelent. Ne-au dominat la recuperări, cred că aici a fost cheia jocului, alături de mingile pierdute de noi. Am permis prea multe recuperări ofensive și am avut prea multe mingi pierdute și acesta este rezultatul. Mergem mai departe, nu avem timp să plângem, pentru noi este simplu, dacă vrem primul loc în grupă, trebuie să câștigăm următoarele două jocuri”, a conchis tehnicianul, citat de site-ul oficial al clubului U-BT. 

Campioana României en-titre mai are de disputat 2 jocuri în Grupa E din FIBA Europe Cup, ambele acasă, cu Dinamo Tbilisi și Lukoil Academic Sofia. În cazul în care și le va adjudeca pe ambele, gruparea din Cluj-Napoca este sigură de locul 1 și implicit calificarea în faza următoare a competiției. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!