Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Veneam după o deplasare lungă, în care nu am jucat cum trebuie, iar moralul nostru nu era 100%”

David Istrate

David Istrate
06.10.2018

mihai silvasan u bt pitesti

Sâmbătă, 6 octombrie, în BTarena s-a disputat duelul dintre deținătoarea Cupei României, U-BT Cluj-Napoca și BCM U FC Argeș Pitești. Gazdele au început excelent partida însă elevii lui Florin Nini au reintrat în joc și chiar au condus pentru o bună perioadă de timp. În cele din urmă, datorită unei prestații foarte bune venite din partea lui Kyndall Dykes, U-BT Cluj-Napoca a câștigat la o diferență de 4 puncte, 80-76. 

Imediat după încheierea meciului, antrenorul alb-negrilor, Mihai Silvășan, a oferit o declarație în care a vorbit despre prima etapă, despre confruntarea cu israelienii de la Ironi Ness Ziona și despre problemele de colectiv.

„Un meci foarte greu, dar ne așteptam la așa ceva, ei au venit cu siguranță la victorie, sunt o echipă bună, cu multe talente în componență. Noi veneam după o deplasare lungă, în care nu am jucat cum trebuie iar moralul nostru nu era sută la sută, însă mă bucur că am stat în meci și ne-am luptat la victorie. Am avut doi-trei jucători care în momentele importante au ieșit în față și au reușit să ne apropie victoria. Ținând cont și de absențele pe care le-am avut azi, sunt foarte mulțumit cu această victorie, este foarte important să câștigi, după care vom vedea ce avem de analizat și de făcut mai departe. Pentru noi, urmează meciul decisiv cu echipa din Israel, pe care vrem în primul rând să îl câștigăm, după care ținem cont și de diferență. Washburn și Rasic ori au luat vreun virus, ori au mâncat ceva nepotrivit, Rasic a fost la spital, cu perfuzii, sunt deshidratați amândoi, problemele lor au apărut aseară și azi dimineață și, din păcate, nu i-am putut folosi, riscam să se accidenteze fiind slăbiți. Pentru meciul de miercuri sperăm să fie OK și să nu mai apară probleme., conform site-ului oficial al clubului clujean, u-bt.ro.

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează miercuri o partidă decisivă în compania lui Ironi Ness Ziona, ce contează pentru preliminariile FIBA Europe Cup. Meciul se va juca în BTarena din Cluj-Napoca și va începe de la ora 19:00. În competiția internă, următorul joc al trupei lui Silvășan va fi peste o săptămână pe terenul celor de la BC SCM Timișoara.

*foto:: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!