Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Vom merge acolo la Pitești să obținem calificarea, punct”

David Istrate

David Istrate
14.03.2019

Miercuri, 13 martie, U-BT Cluj-Napoca a reușit să se impună în fața lui BCM U FC Argeș Pitești cu scorul de 93-88. Această partidă a avut loc în turul sferturilor de finală ale Cupei României, meciul din retur urmând să se dispute peste o săptămână, în Pitești.

După terminarea acestui joc, Mihai Silvășan a analizat jocul arătat de echipa sa, fiind nemulțumit de începutul slab al elevilor săi.

Cred că doar din punct de vedere sportiv contează ce s-a întâmplat în seara asta. Două reprize diametral opuse. Din nou am avut probleme la început. Deși știam și am pregătit acest lucru și le-am arătat în ședințele video cât de agresiv joacă echipa din Pitești, se pare că a trebuit din nou să fim cu cuțitul la os ca să reacționam. Chiar nu contează diferența de puncte, puteau fi 5, puteau fi 10, puteau fi -5. Noi vom merge acolo la Pitești să obținem calificarea, punct.”

În continuare, tehnicianul gazdelor a făcut o scurtă prefațare a duelului ce va avea loc miercurea viitoare, 20 martie, la Pitești.

Ca orice meci la Pitești, va fi greu, foarte greu. Știm că vor lupta, au și sala plină chiar dacă nu e mare, au, nu știu, 800-900 de oameni și îi ajută. Însă, avem jucători suficient de experimentați încât să mergem acolo și să câștigăm meciul. E ceea ce ne dorim. Mă bucur pentru ceea ce s-a întâmplat la final pentru că au văzut și jucătorii lipsa de respect și faptul că toată lumea vrea să ne bată și să ne ia locul.”

În cele din urmă, Mihai Silvășan și-a spus părerea despre arbitrajul din cele două confruntări cu BCM U Pitești, având și un scurt mesaj pentru antrenorul argeșenilor, Florin Nini, după ce acesta a acuzat modul în care au fluierat arbitrii.

Decizii discutabile. De asta am fost acuzați de Nini după primul meci. Se pare că nu s-a uitat la video. Dacă ne uităm bine la video, în sfertul 4 și în prelungiri, atât pentru noi cât și pentru ei au fost niște greșeli evidente, însă balanța nu a fost înclinată, cu siguranță, de acest aspect. Cel mai ușor este să fii frustrat și să dai vina pe lucrul ăsta. Ăsta e cel mai ușor lucru de făcut după o înfrângere. Însă, noi și eu nu o să facem asta niciodată, nu aleg să fac asta și eu vreau să-mi văd doar de jocul echipei.”

După evenimentele ce au avut loc la finalul jocului, disputa din retur se anunță a fi una foarte tensionată. BCM U FC Argeș Pitești primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca miercuri, 20 martie, de la ora 20:00, partida fiind transmisă pe unul din canalele Digisport.

*foto: u-bt.ro/Manases Sandor

2 comentarii la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Silva
    No, Silva, iar era sa pierdem. Cum de? Ai nostri suporteri subiectivi spun de Nini ca e slab dar el nu are lotul tau si era sa iti ia 2 victorii. Poate ne trezim si noi si jucam ceva si fara ajutorul lui KD.

    cu 5 ani în urmă (14.03.2019)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Deci...
      sunteti, si dvs, confuz....nu stiti schemele d-lui Silvasan de atac si aparare...dar le veti afla...dupa ce le afla si echipa...Rasic si Dykes dau zor cu stenogramele....mai au un pic...

      cu 5 ani în urmă (15.03.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!