Stiri

Mihai Silvășan: „Vrem să ne calificăm și din următoarea grupă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.11.2017

U-BT Cluj s-a calificat și din punct de vedere matematic în faza următoare a FIBA Europe Cup, după ce a reușit să învingă pe teren propriu pe Dinamo Tbilisi cu 97-74. Acum, singura necunoscută pentru trupa lui Mihai Silvășan este dacă va termina grupa pe locul 1 sau nu. Pentru a se concretiza acest lucru, ecuația este una simplă, victorie în ultima rundă cu Lukoil Academic Sofia. 

Tehnicianul de pe banca Clujului a vorbit despre partida câștigată în fața campioanei Georgiei, despre calificarea mai departe, respectiv despre importanța partidei cu cei de la Lukoil Academic. 

„A fost un meci bun și sunt bucuros pentru victorie, mă bucur că ne-am făcut treaba, că am fost profesioniști. Am știut că suntem echipa mai bună, dar provocarea a fost să fim mental pregătiți cum trebuie pentru acest meci, să avem intensitatea necesară pentru a câștiga. Am reușit acest lucru și vreau să îi felicit pe băieți pentru asta. După meci am aflat că suntem calificați, ne-a ajutat rezultatul din celălalt meci al grupei, acesta a fost unul dintre obiectivele noastre. Vrem să ne calificăm și din următoarea grupă, însă, până atunci, vrem să câștigăm această grupă, încă mai avem nevoie de o victorie în ultimul meci, cu Lukoil”, a subliniat Silvă, conform u-bt.ro.

În cazul unei înfrângeri în fața bulgarilor, U-BT s-ar putea întâlni în faza secundă din FIBA Europe Cup cu nume precum Le Portel din Franța, Szolnok din Ungaria sau Nizhny Novgorod din Rusia, respectiv Kataja Basket sau Mornar Bar. 

Meciul cu Lukoil Academic Sofia este programat în data de 6 decembrie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

*Foto: Manases Sandor (u-bt.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!