Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, despre duelul cu rivala din Sibiu: „Nu a arătat ca un joc amical”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.09.2018

Marile rivale transilvănene BC CSU Sibiu și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca au deschis cea de-a 10-a ediție a Memorialului Elemer Tordai, turneu amical ce a debutat ieri la Sibiu. Victoria a revenit clujenilor, care la capătul unui meci aprig disputat s-a impus la 8 puncte diferență, scor 69-61. 

Mihai Silvășan, antrenorul grupării de sub Feleac, a punctat câteva aspecte după amicalul cu rivala din Sibiu.

„A fost un meci de luptă, foarte intens, nu a arătat ca un joc amical, ambele echipe și-au dorit victoria. Nu a fost o zi bună la aruncări pentru niciuna dintre combatante, însă mă bucur că ne-am apărat bine și am avut momente bune, ne-am desprins chiar și la 16 puncte. Am controlat meciul după pauză, am reușit să rulez zece jucători. Mă bucur pentru rezultat, dar nu contează prea mult, trebuie să devenim mai buni ca echipă”, a încheiat Silvă, citat de u-bt.ro.

Pentru U-BT urmează azi meciul cu ucrainienii de la Khimik Youhzne, tot în cadrul memorialului de la Sibiu, începând cu ora 17:00, iar apoi duelul de gală de duminică de la Cluj-Napoca cu Panathinaikos.

*Foto: Valentin Todea @totalbaschet.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Meci amical
    intre Cluj si Sibiu (le-am enumerat in ordine alfabetica, nu dupa alte criterii) o sa vedem numai daca e organizat pentru a onora/marca retragerea din activitate a vreunui sportiv merituos...si atunci (poate) numai daca respectivul a jucat pentru ambele echipe...

    cu 5 ani în urmă (21.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!