Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan laudă echipa Piteștiului: „Accidentările nu i-au lăsat să își arate adevărata valoare” (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
20.01.2019

mihai silvasan pitesti cluj

U-BT Cluj va debuta în Top 6 pe terenul celor de la BCM U Pitești, duminică, cu începere de la ora 20:00.

Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, a prefațat partida contra argeșenilor în cadrul unei conferințe de presă:

„E un meci în deplasare împotriva unei echipe foarte puternice, din punctul meu de vedere. Au avut multe probleme cu accidentările și cu absențele din lot, ceea ce nu i-a lăsat să își arate adevărata valoare. Noi venim după meciul bun făcut cu Sibiu. Chiar le-am spus băieților că obiectivul nostru în 1-6 este să terminăm primul loc. Nu e important prin prisma câștigării campionatului, dar dacă putem termina pe primul loc, de ce să nu o facem? Sunt foarte mulțumit de felul în care au arătat băieții la antrenament. Probleme de lot majore nu avem, cu excepția lui Vlad, care va lipsi tot sezonul. Toată lumea este aptă, sperăm să o ținem așa până la ora meciului”

„Silva” a vorbit despre avantajul terenului propriu pe care îl au piteștenii în cadrul acestui duel:

„Niciodată nu am avut meciuri ușoare la Pitești. Este o sală mică în care suporterii sunt foarte aproape de teren și creează o presiune mare pentru echipa adversă. Echipa din Pitești joacă bine acasă, am simțit-o și noi pe pielea noastră în prima fază, când am câștigat greu pe terenul lor, dar o echipă care vrea să câștige titlul nu trebuie să aibă astfel de probleme și trebuie să încerce să câștige.”

Antrenorul clujenilor a vorbit și despre partida din ultima etapă a primei faze, jucată în compania celor de la CSU Sibiu: 

„Meciul cu Sibiul e unul interesant. Ce mă bucură este că am câștigat și că am avut acel sfert patru foarte, foarte bun. Bineînțeles, jocul poate evolua, putem evolua mai bine. Asta ne dorim, să fim de la meci la meci mai buni și să găsim soluții să câștigăm”

Înainte de startul Grupei Roșii din LNBM, U-BT Cluj se afla pe locul secund, cu 11 victorii și 3 înfrângeri. De partea cealaltă, BCM U Pitești avea 6 victorii și 8 înfrângeri. Partida care va începe la ora 20:00 în Sala Trivale va fi televizată pe Digi Sport 4.

*foto: Manases Sandor/ u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!