Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvasan:” Pe final am făcut tot ce ne-a stat în putință să revenim în joc, însă a fost prea târziu”

Mara Mihăilescu, Bogdan Isailă

Mara Mihăilescu, Bogdan Isailă
06.06.2018

silvasan cluj sibiu

CSU Sibiu egalează seria la 1 și duce lupta pentru medalia de bronz în meci decisiv CSU Sibiu a reușit victoria în meciul doi din seria contra celor de la U-BT Cluj Napoca, scor 93-90, după o partidă foarte echilibrată.

După încheierea acestei partide, antrenorul clujenilor a vorbit atât despre prestația elevilor săi, cât și despre meciul decisiv ce îi așteaptă în urmă înfrângerii. 

“Un meci foarte disputat.Ambele echipe,zic eu , și-au dorit victoria foarte mult.Noi  ne-am dorit să încheiem acest sezon, ei și-au dorit să intre într-un meci decisiv. Chiar a fost multă intensitate și o luptă grea pe teren.Din păcate, nu am reușit să câștigăm și  să încheiem sezonul. Urmează meciul decisiv de sâmbătă de la Cluj pe care ne dorim foarte mult să îl câștigăm.În a doua parte a meciului ne-am relaxat și am pierdut câteva mingi. Am lăsat niște aruncări ușoare pentru shooterii lor, au reușit să își între în ritm și a fost greu să îi mai oprim.Pe final am făcut tot ce ne-a stat în putință să revenim  în joc și să încercăm să câștigăm, însă a fost prea târziu.”

Întrebat dacă echipa să are prima șansă în acest meci decisiv, având în vedere că joacă pe teren propriu, acesta a răspuns:

“Într-un astfel de meci oricine poate câștiga. Echipa mai bună și care va arată că își dorește mai mult va fi învingătoare. Noi ne dorim să fim noi, ei își doresc să fie ei.”

În final, întrebat cât de greu este să își motiveze jucătorii după ratarea calificării în finală, antrenorul celor de la U-BT Cluj Napoca a declarat:

“Sunt jucători profesioniști, cu toții suntem profesioniști și trebuie să ne facem treaba. Însă, într-adevăr este mult mi greu să te motivezi într-un astfel de meci, decât într-o finală pentru primul loc.”

11 comentarii la aceasta stire:
  • radu44 :

    Motivare
    Sint invatati doar pentru primul loc?trebuia sa bata Steaua si era ok

    cu 5 ani în urmă (06.06.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    sapera
    sper sa vina de anul viitor.

    cu 5 ani în urmă (06.06.2018)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Apele linistite sunt adanci
      Eu as incerca sa-l conving pe dl. Costescu...ceea ce dansul a facut in ultimul an cred ca e un argument suficient ca sa intre in discutie...
      In termen gramaticali vorbind, a primit pe mana 2 echipe - substantiv si a obtinut de fiecare data echipa - adjectiv, ceea ce, in ciuda palmaresului, dl. Silvasan nu reusit in 2 sezoane.
      Personal, apreciez o echipa dupa calitatea jocului, a spectacolului sportiv, a pasiunii cu care joaca, nu dupa numarul de medalii si cupe bifate, in ciuda riscului de a fi etichetat ca dinozaur romantic in lumea asta tot mai competitiva

      cu 5 ani în urmă (07.06.2018)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Sapera
      e slab. nu a facut nimic pe unde a fost - nici la steaua - cand avea jucatori, nici la Pitesti. Sau m rog, daca "performanta" inseamna calificarea in Play-off, atunci...

      cu 5 ani în urmă (07.06.2018)
    • pipzn:

      Antrenor
      Eu mi-as dori un antrenor nou, strain.
      Altfel, in ordinea descrescatoare a preferintelor:
      -d-nul Achim. Nicio sansa daca va castiga campionatul cu Oradea in acest sezon.
      -d-nul Costescu. Daca problemele de la Timisoara nu se vor rezolva ar putea deveni disponibil.
      -d-nul Pintea ca principal si doar pentru faptul ca atat cat a fost principal a beneficiat de un lot clar mai slab decat ce a avut la dispozitie actualul antrenor timp de doua sezoane. Un sezon in care sa aiba la dispozitie un lot bun ar lamuri lucrurile in buna masura.
      -d-nul Sapera. Sezonul acesta am vazut mai putine meciuri ale Pitestiului fata de sezonul trecut dar am ramas cu senzatia ca jucatorii nu au putut duce tot ce le-a cerut antrenorul.

      Daca jocul echipei din tot sezonul acesta nu a convins pe nimeni ca e nevoie de o schimbare si chiar conteaza exclusiv rezultatele, atunci poate un loc 4 ar convinge pe cine trebuie. Probabil speram degeaba dar nu m-am putut abtine. :))

      cu 5 ani în urmă (07.06.2018)
    • CSA Steaua București edmond_dantes:

      silva 4 ever
      Silvasan pe viata!

      cu 5 ani în urmă (08.06.2018)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ...
    La banii pe care ii are Clujul ar putea sa il aduca pe Baldwin sau Constantinides.
    Aici e devina doar Cristescu prin aroganta lui de a umple staff-ul cu valori locale.

    cu 5 ani în urmă (07.06.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Baldwin
    Ar fi ceva frumos

    cu 5 ani în urmă (07.06.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ...
      Si mie mi-ar placea sa vina Baldwin, dar din pacate, cat timp e Cristescu la echipa nu cred ca o sa mai vina la Cluj.

      cu 5 ani în urmă (08.06.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Cluj
    Sa vina Fleseriu. Omul asta a construit de la 0, cu bani putini, 2 echipe diferite cu care s-a luptat de la egal la egal cu bogații campionatului. Dar va rămâne Silvasan sau probabil va veni un străin, pe care sper sa nu-l aleagă omul care l-a uns pe Silvasan.

    cu 5 ani în urmă (07.06.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      hmm
      eu cred ca tu esti vreun infiltrat pe sub feleac :)
      ar fi mutarea anului, dar sunt foarte multe piedici...esti si tu constient; in tot cazul, nu imposibil, considerand ca in trecut au mai fost discutii.

      cu 5 ani în urmă (07.06.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!