Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihail Silvășan: „A fost chiar greu și pentru băieți, și pentru noi să jucăm acest meci, însă mă bucur că am reușit să arătăm caracter”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.06.2018

U BT Cluj-Napoca a reușit să câștige primul meci al finalei meci din Liga Națională de Baschet Masculin cu BC CSU Sibiu. Echipa clujeană a câștigat partida cu marea rivală cu scorul de 94-89 și se află la o victorie de medaliile de bronz.

Antrenorul lui U BT Cluj-Napoca, Mihai Silvășan, a oferit o declarație după primul meci din finala mică, citat fiind de site-ul oficial al clubului clujean:

„Vom merge la Sibiu să câștigăm meciul de acolo și să terminăm pe locul 3. A fost foarte greu să jucăm acest meci, așteptările au fost mai mari de la acest sezon și îmi pare rău că nu am reușit să le îndeplinim, din păcate aceasta a fost situația... A fost chiar greu și pentru băieți, și pentru noi să jucăm acest meci, însă mă bucur că am reușit să arătăm caracter, mai ales după începutul mai prost pe care l-am avut, băieții s-au montat și au reușit să învingă până la urmă. Vrem să mergem la Sibiu și să jucăm cât de bine se poate, să învingem și să încheiem acest sezon cu o victorie.”

Meciul 2 al finalei mici se va juca miercuri, 6 iunie, cu începere de la ora 18:00 în Sala Transilvania din Sibiu.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    mai lasa ne Silva
    cu caracterul asta ca ne ai innebunit tot sezonul cu caracterul si cu atitudinea. Mai vb ceva si despre calitatea jocului de baschet, ca nu e totul sa ai caracter, pesemne. Mai tre sa si ai un sistem de joc care sa iti puna in valoare "caracterele", valorile. Ori noi n am avut sezonul asta. Despre asta e vb. La final de sezon, dupa ce am urmarit peste 90% din meciurile echipei, pot spune ca jucatorii, in marea lor maoritate si in marea majoritate a timpului, au dat tot ce au putut pe teren. Ma uitam azi la intensitatea in aparare a lui Watson in sf 4 la Laser. Jos palaria. Insa vezi, in baschet nu s destule buna vointa si valoarea individuala. Trebuie sa ai si tactica, viziune, experienta. Vezi Achim, Costescu, chiar Fleseriu sau Tojala.
    In fine, astept cu interes si infrigurare vestile post sezon. Si, nu in ultimul rand, domnule Cristescu, astept (si cred ca asteptam, noi suporterii mai implicati ai lui U) mult cantatul baschet de calitate, baschet a la Cluj.
    Sanatate!

    cu 5 ani în urmă (03.06.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    Cj
    Ii greu sa recunosti ca ati jucat ca cizmele aproape tot sezonul, ca nu ati avut scheme , si ca transferurile din iarna au fost ratate !? (Lapornik f slab in top 6 si playoff, ziegler transfer ratat de la inceput)

    cu 5 ani în urmă (04.06.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!