Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihuți, titularizat însă retras pe bancă în mai puțin de un minut de joc

Adrian Micinic

Adrian Micinic
09.01.2013

Foto: timba.ro

Alexandru Mihuți, jucătorul echipei Timba Timișoara, a fost titularizat în angrenajul formației bănățene pentru meciul pe care aceasta l-a pierdut în fața lui SCM U Craiova, scor 75-87, în primul meci al etapei a 16-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13.

El a fost trimis în garnitura de start de către Bogdan Murărescu din cauza problemelor medicale cu care se confruntă Chief Kickingstalionsims. De asemenea, acesta a fost primul meci al urșilor în care lotul a fost subțiat prin renunțarea la serviciile jucătorilor ex-iugoslavi, printre care s-a numărat și pivotul Bojan Grubisic. Așadar, Timba nu a avut altă variantă pentru postul de pivot.

De notat că Mihuți a fost schimbat de către antrenorul său după doar 48 secunde de joc efectiv scurse din meci întrucât a fost sancționat cu trei greșeli personale. În mod evident, Alexandru a avut probleme în defensiva om la om împotriva lui Ionuț Drăgușin, cel mai înalt baschetbalist autohton al Ligii Naționale.

La finalul partidei Mihuți a bifat cinci minute de joc, perioadă în care a terminat cu patru greșeli personale, fără să puncteze la vreun capitol statistic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!