Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Mitrovic revine la CSM CSU Oradea

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
11.01.2018

Milan Mitrovic se va alătura echipei, după ce această se va întoarce din deplasarea de la Galați pentru meciul cu Politehnica Iași.

Antrenorul secund al Oradiei, Milan Mitrovic, se întoarce în România după două luni în care a absentat, din cauza lipsei vizei de ședere. CSM CSU Oradea a jucat ultimul meci cu tehnicianul sârb pe banca, pe data de 11 noiembrie, contra SCM U Craiova. Sârbul a mai asistat echipa două săptămâni, incluzând meciul amical cu Szedeak Szeged, desfășurat pe 23 noiembrie în Ungaria, după care a plecat în Belgrad în așteptarea vizei de ședere pe teritoriul României.

Milan Mitrovic se află de 4 ani pe banca celor de la CSM CSU Oradea. Acesta a lucrat în cadrul Federației de specialitate a Serbiei, fiind organizator al clinicului de antrenori de la Belgrad. A lucrat și la nivel juvenil și de seniori în Serbia, înaintea venirii la Oradea. De asemenea, Mitrovic participă anual la tabăra de baschet Yubac, în calitate de antrenor.

În următoarea etapă a LNBM, CSM CSU Oradea va juca în deplasare la Galați în compania celor de la Politehnică Iași. 

 *foto: Roby Boros

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    ca la noi...
    O situatie anormala, tratata cu nepasare astfel incat avem toate sansele ca ea sa continue! Nimeni nu e vinovat, nimeni nu plateste: zici ca suntem SUA sau Canada, asa de greu se obtine viza de lucru in Romania! As zice ca in SUA viza se da mai usor... Oricum bine ca vine Mitrovici , ca nu mai avea Achim nici biletele si nici cu cine sa se plimbe in timpul time-out-urilor!

    cu 6 ani în urmă (12.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!