Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Nisic: „Felicit echipa BC Mureş”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
19.01.2014

După întâlnirea cu BC Mureș, antrenorul formației SCM U Craiova, Milan Nisic, a vorbit despre înfrângerea suferită de echipa sa:

Am vorbit înaintea partidei să nu-i lăsăm pe mureşeni să treacă de 75 de puncte marcate, dar nu am reuşit. Am avut probleme la recuperările defensive şi la jocul om la om nu l-am putut ţine pe Peciukas şi am făcut şi alte greşeli. Din păcate nu am făcut ceea ce am exersat la antrenamentele premergătoare partidei. Este foarte greu să joci într-o atmosferă ca la Mureş. Felicit echipa BC Mureş şi-i doresc un parcurs bun în campionat. 

Partida dintre BC Mureș și SCM U Craiova s-a terminat cu scorul 88-75.

Sursa: bcmures.com

Foto: Zsigmond Báthori

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu :

    sigur?
    Te-ai facut inteles?Nu cumva au priceput sa nu treaca ei de 75 de puncte?Parca asa se mai potriveste :)))

    cu 10 ani în urmă (19.01.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    Nisic
    Omul a fost deranjat ca in sala la Craiova sunt 2000 spectatori si 150 de antrenori. Pe noi ne deranjeaza ca la noi nu se vede antrenorul de pe banca. Si daca la Mures nu ne asteptam la vreo victorie, la Medias am scapat-o printre degete. Problema nu e ca au luat odata bataie, dar echipa joaca doar jumatate din meci. Aici e problema antrenorului.

    cu 10 ani în urmă (19.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms :

    Cel mai bun din Campionat !!!
    Ca să-l parafrazez pe unul dintre prietenii Poetului, „nu știu la alții cum este”, dar la noi e cam așa : până la sosirea lui Sekulovic, erau(/m) muuuulți specialiști prin sală ! De-o vreme-ncoace, toți strigăm, de cel puțin 2-3 ori pe meci, din toți rărunchii : „SRECKO ! SRECKO ! ”....

    cu 10 ani în urmă (19.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!