Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Nisic: „Felicit echipa din Oradea pentru această victorie”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.02.2014

Tehnicianul echipei SCM Craiova, Milan Nisic, a explicat la finalul partidei cu CSM Oradea motivele înfrângerii suferite de echipa sa, scor 75-76. Disputa a contat pentru runda cu numărul 17 din Liga Națională de Baschet Masculin.

„A fost un meci foarte greu pentru noi. Echipa mea a jucat foarte bine în această seară, dar atunci când adversarul termină cu 16 recuperări ofensive, așa cum a făcut CSM Oradea în această confruntare, ai nevoie de multe lucruri pentru a învinge. Ai nevoie de procentaje bune, în special la aruncările de la mare distanță. În plus, pe finalul jocului am permis adversarului mult prea multe puncte ușoare. În ceea ce ne privește ne va fi foarte greu să urcăm din punct de vedere moral. Ne așteaptă dispute grele în continuare, nu avem nici prea mult timp de odihnă în condițiile în care jucăm două meciuri pe săptămână. În fond și la urma urmei acesta este baschetul și toți cei care trăiesc în fenomen trec prin astfel de momente”, a declarat Nisic la finalul partidei, citat de csmoradea.

De asemenea, tehnicianul a vorbit și despre cele două libere ratate de jucătorul său, Nemanja Maric, practic aruncările care au făcut ca gruparea din Bănie să plece fără victorie din Bihor. 

„Maric a ratat două libere pe final, dar consider că este ceva de înțeles. A jucat pentru prima dată în calitate de adversar la Oradea, după ce a petrecut atâția ani aici. Să fii în locul lui cred că este foarte greu, totuși noi am pierdut jocul și pe acele libere. Este o victorie importantă pentru Oradea, care obține puncte importante la capătul acestei confruntări”, a concluzionat Milan Nisic. 

În urma acestei înfrângeri, SCM Craiova a acumulat cea de-a 7-a înfrângere din acest sezon, având de asemenea și 10 victorii la activ, pentru un total de 27 de puncte în clasament. 

*Foto: baschetcraiova.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Doubledouble :

    Mda...
    Scuze dar nu esti antrenor de baschet, daca la Marici ai vazut doar cele doua lovituri ratate !!! Dar toate greselile elementare facute ????

    cu 10 ani în urmă (07.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    bla bla bla.....
    Ce sa mai zica si el?Vorbeste de cele 16 recuperari ofensive ale celor de la Oradea!!!Dar la antrenamente nu le-o spune nimic de blocajul defensiv(am descoperit noi acum apa calda).Iar Maric este un distrugator de avantaje,nu este vorba de acele libere,ci de actiunile lui tembele,care duc la pierderea unor puncte pt care echipa a tras un meci intreg si la final....Poate ca Toma o sa ia niste decizii,dar mi-e teama ca pana la urma tot la bani se ajunge si aici nu cred ca decizia mai este la el.

    cu 10 ani în urmă (08.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    16 recuperari ofensive
    Daca dadea Maric liberele de pe final,recuperarile de care pomenesti ramaneau istorie!....sunt cel putin 2 meciuri care arata ca NU ESTI ANTRENOR : meciurile cu GMM si cel cu Oradea!....TU impreuna cu Maric ne-ati ingropat!....ne faceti o echipa de pluton!

    Toma ,tu ce parere ai?

    cu 10 ani în urmă (09.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!