Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milan Nisic: “Trebuie să luăm acest joc în serios”

Marius Petri

Marius Petri
28.02.2014

SCM U Craiova înfruntă mâine de la ora 14:00 BC Timba, într-un meci din etapa a  XXI-a din Liga Națională. Calculele hârtiei o indică pe echipa lui Milan Nisic ca formația care pleacă cu prima șansă în duelul ce va avea loc în sala “Constantin Jude”.  Într-o declarație acordată site-ului TotalBaschet, antrenorul formației din Bănie a prefațat meciul cu “urșii”, anunțând și faptul că echipa sa are probleme de lot înaintea acestei partide:

 “Pentru noi, jocul cu Timba este unul pe care trebuie să îl câștigăm. Va trebui să jucăm tratăm acest meci foarte serios. Dacă ne vom gândi la această partidă ca la una ușoară, lucrurile s-ar putea întoarce împotriva noastră. Avem însă probleme de indisponibilitate, Travis Bureau și LeVar Seals fiind accidentați. De asemenea, Bogdan Popescu are probleme la ligamente și este în București la terapie.

Echipa are un moral foarte bun, dar după 2 luni și jumatăte, băieții sunt obosiți. Acest lucru se datorează faptului că jucăm și în Liga Balcanică, unde am avut meciuri foarte grele, plus cele din Liga Națională, o competiție cu 10-11 echipe foarte puternice. Astfel, avem meciuri mijlocul săptămânii și în fiecare weekend. În plus, în fiecare lună au plecat și au venit jucători și asta este o problemă pentru că e nevoie de minim o lună în care trebuie să ai răbdare cu jucătorii noi pentru a se obișnui cu schemele tactice de la noua echipă.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!