Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milivoje Bozovic, noul pivot al lui SCM U Craiova

Paul Olar

Paul Olar
13.09.2014

După Zoran Krstanovic sau Uros Velickovic, SCM U Craiova apelează la un nou baschetbalist din spațiul ex-iugoslav. Astfel, oltenii au bătut palma cu Milivoje Bozovic, un sportiv în vârstă de 28 de ani.

Acesta provine din orașul Niksic, fiind născut pe data de 15 decembrie 1985. Plavul măsoară 2.11 m și cântărește 94 de kg. Bozovic a făcut primii pași în baschet alături de juniorii lui KK Kasta, îndreptându-se ulterior spre Lavovi 063, respectiv Mega Vizura Belgrad.

De asemenea, Milivoje a îmbrăcat maieul lui Hemofarm Vrsac, formație pe care a reprezentat-o până și în EuroCup. Sârbul a bifat, de altfel, 36 de prezențe în competiția amintită, cu medii de 5.9 puncte, 4.4 recuperări,0.7 capace și 0.5 pase decisive.

Totodată, noul transfer craiovean a activat la Buducnost Podgorica până în 2011, când a fost cedat la Sant'Antimo, din al doilea eșaloni italian. În ciuda faptului că a susținut probe de joc la galonatele Alba Berlin și PGE Turów Zgorzelec (echipa lui Vlad Moldoveanu), centrul și-a petrecut ultimii ani ai carierei în țara natală.

Bozovic devine, așadar, al șaptelea component străin din efectivul lui Andjelko Mandic. Ceilalți sunt Travis Bureau, Nikola Otovic, Kam Belin, Uros Velickovic, Nikola Vucurovic și Zoran Krstanovic.

*Foto: www.novosti.rs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!