Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milivoje Mijovic: „Cred că este o bună oportunitate de a mă impune ca jucător de baschet”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.07.2017

BC Mureș Târgu Mureș l-a transferat în această săptămână pe baschetbalistul sârb Milivoje Mijovic, jucător care în ultima stagiune a evoluat în campionatul Macedoniei la Kozuv. Odată cu transferul în Ardeal, sportivul sârb a oferit și primele declarații din postura de „tigru”. 

„Am auzit foarte multe lucruri pozitive despre echipă, club și despre staff-ul technic. Cred că este o bună oportunitate de a mă impune ca jucător de baschet. Am vorbit cu câțiva jucători care au jucat la Mureș, iar ei mi-au spus că este unul dintre cele mai frumoase orașe din România, și cei de acolo iubesc foarte mult baschetul. Nu prea-mi place să vorbesc despre mine, dar dacă trebuie să aleg un atuu, atunci cred că ar fi energia, puterea care o pot aduce pe parchet”, a punctat Mijovic, citat de site-ul oficial al clubului ardelean.   

În vârstă de 25 de ani, Mijovic evoluează ca extremă de formță, având 2.00 metri în înălțime și 100 kilograme. Născut în capitala Serbiei, Milivoje Mijovic ajunge în fieful „tigrilor”, după ce în stagiunea competițională 2016-2017 a evoluat în Macedonia la Kozuv Gevgelija, echipă care a încheiat campionatul pe locul 6. Acesta a bifat 22 de meciuri în campionat pentru Kozuv, acolo unde a acumulat medii de 15.1 puncte, 10.6 recuperări și 21.4 la eficiență, respectiv 18 meciuri în Liga Balcanică, acolo unde a strâns în medie 16.8 puncte, 8.4 recuperări și 16.7 la productivitate. Pe parcursul carierei sale, Mijovic a evoluat în țara sa natală la Radnicki Belgrad, respectiv în Slovenia la Rogaska Crystal din 2012 până în 2016. 

Milivoje Mijovic, în acțiune în sezonul 2016-2017:

*Foto: bcmures.com

*Video: YouTube 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!