Stiri Cupa României Feminin

Miljan Medvedj: „A fost un meci disputat cu multe răsturnări de scor. Am încercat mai multe formule de joc”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
30.09.2018

Formația arădeană s-a calificat împreună cu Olimpia CSU Brașov în faza următoare a competiției eliminatorii. FCC ICIM Arad a câștigat pentru un punct singura dublă manșă între echipe din prima grupă valorică, iar brașovencele au avansat ca „lucky loser”. Arădencele plecau cu 9 puncte avans în retur, iar antrenorul Miljan Medvedj a folosit meciul doi și pentru a pregăti partidele din campionat.

Ambele echipe s-au confruntat cu probleme de efectiv în presezon, iar cele două partide din cupă au fost primele oficiale. În tur arădencele au condus tot meciul, și cu 17 puncte avans, iar pe final antrenorul sârb a decis să introducă junioarele și avansul a scăzut la 9 puncte, 70-61 scor final. Pentru Miljan Medvedj a fost debutul oficial ca antrenor principal. 

În retur cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare. Brașovencele au condus la 9 lungimi la începutul partidei, oaspetele au trecut la conducere și au avut un avans maxim de 14 puncte, la mijlocului sfertului trei. Finalul le-a aparținut gazdelor care au încheiat cu un run de 11 puncte, iar meciul s-a terminat cu scorul de 74-66. Diferența de un punct a permis ambelor echipe să se califice mai departe.

„A fost un meci disputat cu multe răsturnări de scor, asta și datorită faptului că am încercat mai multe formule de joc. Scopul nostru era calificarea, noi având un avantaj de 9 puncte de la Arad. Am folosit și acest meci pentru a pregăti etapele ce urmează din Liga Națională. Felicit fetele pentru calificare, pentru că am întâlnit un adversar dificil”, a declarat antrenorul de la FCC ICIM Arad, Miljan Medvedj, pentru site-ul oficial al formației arădene.

Sferturile de finală se vor disputa în 27 februarie și 6 martie. Câștigătoarele celor patru dueluri vor avansa la Final 4-ul din 30-31 martie.

Pentru FCC ICIM Arad urmează meciul din prima etapă a Ligii Naționale. Galben-albastrele vor juca în deplasare, pe terenul vicecampioanei CSM Satu Mare, la finalul săptămânii viitoare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!