Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljan Medvedj: „Am ținut la 68 de puncte o echipă cu individualități extrem de bune, ceea ce e foarte greu”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
13.10.2018

FCC ICIM Arad a cedat cu 58-68 în fața deținătoarei titlului, ACS Sepsi SIC, într-un meci contând pentru etapa a doua din LNBF. Arădencele au condus la pauza mare cu două puncte, dar au avut din nou probleme în atac după revenirea de la vestiare. Antrenorul galben-albastrelor, Miljan Medvedj, a fost mulțumit de efortul echipei sale, dar consideră că cele 58 de puncte marcate sunt prea puține.

„Vreau să felicit echipa mea, a jucat excelent astăzi. Sunt foarte mulțumit de efortul depus. Felicit și echipa Sepsi pentru meciul câștigat. Iar am suferit la capitolul atacului, am băgat 58 de puncte ca și la Satu Mare, ceea ce este foarte puțin pentru un meci ca ăsta. Dar, în schimb, am ținut la 68 de puncte o echipă cu individualități extrem de bune, ceea ce este foarte greu. Avem mult de lucru.

Diferența s-a făcut în sfertul 3, când au schimbat 2, 3 jucătoare pe toate posturile. Noi n-am schimbat, pentru că încă o așteptăm pe Harrison și o să ne fie de mare ajutor când revine, pentru meciul cu Târgoviște. Acum încep și pentru noi meciurile un pic mai lejere în care trebuie să câștigăm și să avem și noi o primă victorie. O să încercăm cu Târgoviște săptămâna viitoare”, ne-a declarat Miljan Medvedj după meci.

Acesta a vorbit și despre surpriza etapei, victoria Olimpiei CSU Brașov cu vicecampioana CSM Satu Mare.

„Normal că m-a surprins, dar nu prea mult. Nici Satu Mare nu este într-un moment foarte bun acum. Amukamara abia a venit, trebuie să se omogenizeze mai bine. O să vedem în continuare. Interesant că este destul de echilibrat campionatul acesta”, a concluzionat Miljan Medvedj.

Pentru FCC ICIM Arad urmează un nou meci pe propriul teren, cu CSM Târgoviște. Acesta este programat marți, 23 octombrie, de la ora 18:30. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!