Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljan Medvedj: „Asta este valoarea noastră în momentul acesta”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
20.01.2019

FCC ICIM Arad a pierdut cu 54-92 acasă în fața deținătoarei titlului, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Gazdele au simțit din nou lipsa unui pivot cu talie, iar defensiva a fost spartă de multe ori în centru. Antrenorul arădencelor, Miljan Medvedj, crede că formația covăsneană nu are adversar în acest campionat.

„Încă o înfrângere, dar nu o să spun acum că e grea, pentru că precedentele trei meciuri au fost mult mai importante pentru noi, pe care le-am pierdut. Astăzi am jucat cu Sepsi, cu campioana en-titre, cu cel mai bun lot din campionat. În opinia mea nu au adversar anul acesta” , a declarat Miljan Medvedj după meci.

Antrenorul formației de pe Mureș speră să primească în curând întăriri sub panou.

„Pentru noi este foarte greu, iar suferim foarte mult pe poziția de pivot. O să încercăm să aducem o jucătoare, dacă nu chiar și două. O să încercăm să jucăm cât mai bine până în play-off, să încercăm să jucăm un baschet mai bun. Normal că e foarte greu să ajungem acum pe locul 4, dar niciodată nu spunem nu. O să încercăm să jucăm un baschet bun, normal, cu aducerea unei jucătoare sau două pe post de pivot. O să vedem mai departe. Asta este valoarea noastră în momentul acesta”, a adăugat tehnicianul.  

La fel ca la alte meciuri, galben-albastrele au cerut în unele momente faulturi sub panoul advers și au fost nemulțumite că nu s-a fluierat.

„Nu spun, poate a fost, poate nu, dar nu intru în arbitraj acum. Erau și singure și de foarte multe ori au ratat de sub panou când erau și singure”, a completat Miljan Medvedj.

Pentru FCC ICIM Arad urmează o nouă partidă dificilă pe propriul teren, cu CSM Satu Mare, la finalul săptămânii viitoare.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA!
    Hai ca puteti,si v-eti invinge pe satmarence in frunte cu Destiny W.Succes!

    cu 5 ani în urmă (20.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!