Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljan Medvedj: „Demisionez după această înfrângere de la Constanța. Vreau să creez un șoc pozitiv”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.02.2019

Miljan Medvedj și-a înaintat demisia după înfrângerea suferită de FCC ICIM Arad, 63-71 pe terenul echipei venite din grupa valorică B, Phoenix Știința Constanța. Conducerea clubului i-a acceptat demisia antrenorului care a debutat în postura de principal pe banca galben-albastrelor.

„Demisionez după această înfrângere de la Constanța. Vreau să creez un șoc pozitiv, asta și pentru că eu cred în continuare că această echipă poate mai mult, doar că unele dintre jucătoare trebuie să-și schimbe modul de înțelegere, de concentrare și de punere în practică a instrucțiunilor antrenorului.

Nu caut niciun fel de scuză, plec cu sufletul împăcat că am făcut tot ceea ce mi-a stat în putință pentru a avea rezultate, care din păcate nu au venit. Mulțumesc suporterilor cât și conducerii FCC ICIM, care m-au sustinut, multumesc Arad pentru modul cum am fost primit și cum am fost tratat aici. Rămâneți în sufletul meu, vă doresc mult succes și sper ca performanțele de-altadata să revină cât mai repede la Arad”, a declarat Miljan Medvedj pentru site-ul oficial al grupării arădene.

Nu este prima dată când tehnicianul de 39 de ani se gândește la despărțirea de gruparea de pe Mureș. Acesta a mai vrut să demisioneze după ultimul meci din 2018, pierdut acasă cu Olimpia CSU Brașov, dar atunci conducerea nu i-a acceptat demisia.

FCC ICIM Arad ocupă locul 5 în Grupa Roșie, cu 20 de puncte după 4 victorii și 12 înfrângeri. Arădencele au câștigat ultimul meci în etapa care a încheiat prima fază a sezonului regulat, la Cluj-Napoca, dar au pierdut 6 meciuri la rând după aceea. Cu Medvedj pe bancă, galben-albastrele au avut o victorie și o înfrângere în cupă și au avansat în turul secund unde vor întâlni campioana ACS Sepsi SIC.

Formația arădeană s-a întărit recent sub panou cu Destiny Williams, urmând ca de săptămâna viitoare să se alăture echipei și pivotul Chelsey Lee. Pentru FCC ICIM Arad urmează un meci în deplasare cu CSM Târgoviște, în 8 februarie. Rămâne de văzut dacă până atunci oficialii echipei vor reuși să găsească un înlocuitor pentru Medvedj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!