Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljan Medvedj: „E foarte greu în 3 străine. Burdgess a făcut prea repede 4 faulturi. Fără ea n-a mers nimic în atac”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.10.2018

FCC ICIM Arad a pierdut meciul care a deschis noua ediție de campionat, 59-74 pe terenul vicecampioanei CSM Satu Mare. Galben-albastrele au avut o evoluție bună în prima repriză, conducând la pauza mare cu cinci puncte. Acestea au avut probleme în atac în partea a doua, au ajuns de multe ori la limita celor 24 de secunde și au forțat aruncări grele.

Antrenorul arădencelor, Miljan Medvedj, a spus după meci:

„Așa m-am și așteptat (n.r. probleme în partea a doua) pentru că am jucat în 7, 8 oameni, deci e foarte greu în 3 străine. Brankica Hadzovic și Miljana Dzombeta au jucat câte 38, 39  de minute, Marta Fodor la fel. Leeza Burdgess a făcut prea repede 4 faulturi. N-am putut să pun în joc. Fără ea n-a mers nimic în atac. Ați văzut la sfârșit, am marcat 60 de puncte, este foarte puțin pentru echipa noastră. Trebuie să lucrăm, să continuăm. CSM Satu Mare este o echipă foarte bună. Asta e, trebuie să continuăm să jucăm”, ne-a declarat Miljan Medvedj.

FCC ICIM Arad a folosit doar 8 jucătoare în partida de la Satu Mare. Mercea a jucat cel mai puțin, 2 minute, urmată de Ciotir, cu 9:13. Ardelean a intrat 15:43 minute, iar Neagu, revenită după o accidentare, a evoluat 22:40 minute. Burdgess a stat pe parchet aproape 34 de minute. Fodor și Dzombeta au jucat în jur de 38 de minute și jumătate, iar Hadzovic a fost jucătoarea cu cele mai multe minute în această partidă, 39:26.

De partea cealaltă, CSM Satu Mare a folosit 10 baschetbaliste, cu trei sub 10 miute, două în jur de 15 minute, două între 25 și 29. Trei sătmărence au evoluat peste o jumătate de oră: Lloyd aproape 31 de minute, Denson 32:28, iar Tavic, 36. A 5-a străină de la alb-roșii, Amukamara, n-a fost pe foaie din cauza unor probleme în obținerea vizei medicale după revenirea de la mondial.

Gruparea arădeană a optat să înceapă sezonul cu 4 straniere, dar nu le-a putut folosi pe toate la meciurile oficiale de până acum. Dacă Neagu a debutat la Satu Mare după ce a stat la ultimele amicale și la duelurile din cupă din cauza unei accidentări, Harrison este așteptată să își aducă aportul în curând.

„Cred că Harrison revine săptămâna viitoare la antrenament. O să vedem dacă o să joace cu Sepsi, dar în etapa a 3-a sigur”, a spus Miljan Medvedj despre americanca debutantă în Europa.

Pentru FCC ICIM Arad urmează două partide pe propriul teren în Liga Națională, cu campioana ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în etapa a doua și cu CSM Târgoviște în etapa a treia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!