Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miljan Medvedj: "Mi-a fost dor de un derby cu CSU Ploiești"

Paul Olar

Paul Olar
29.11.2013

"U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca dispută sâmbătă mult așteptatul "Clasic al României" cu CSU Ploiești, încleștarea urmând să aibă loc la Sala Olimpia.

Înaintea aprigului duel din etapa a-X-a, Miljan Medvedj a acordat un scurt interviu site-ului Total Baschet. Conducătorul de joc sârb spune că rezultatul în fața timișoarei conferă un moral bun "alb-negrilor", care vor aborda optimiști confruntarea. 

Cum vă simțiți după succesul cu BC Timișoara?

Victoria cu BC Timișoara a venit la timpul potrivit, exact când aveam mai multă nevoie de ea. A fost o victorie la diferență mare de puncte, după un meci bun al echipei noastre.

Ce părere ai despre CSU Ploiești? 

Echipa din Ploiești este foarte bună, acoperită pe poate posturile. Ei reprezintă o formative cu jucători experimentați, care au avut evoluții bune în EuroCup.

Crezi că jocul ploieștenilor va fi afectat de oboseala din EuroCup?

Nu știu dacă vor fi obosiți, noi nu mizăm pe acest lucru. Ploieștiul are, după cum am mai spus, jucători buni pe fiecare post și un lot numeros și valoros.

Ți-a fost dor de o întâlnire cu CSU Ploiești?

Da, pot spune că mi-a fost dor de un derby Cluj-Ploiești. Ultimul meci în care am jucat a fost în finala din 2010. În general, partidele dintre Cluj și Ploiești sunt echilibrate și puternice.

Cine pleacă favorită sâmbătă seara?

Ploieștiul pleacă ca favorită în acest meci, noi mergem să încercăm să facem un joc cât mai bun.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!