Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miljan Medvedj: “Sibiul joacă un baschet agresiv, dar noi avem o echipă cu bancă mai lungă”

Paul Olar

Paul Olar
31.10.2014

U BT Cluj-Napoca se pregătește de Derby-ul Ardealului cu CSU Atlassib Sibiu, programat vineri, 31 octombrie. Elevii lui Dorin Pintea speră să își revină după eșecul repurtat în “Bănie”, însă recunosc că misiunea din această seară nu va fi tocmai ușoară.

Drept urmare, Miljan Medvedj prevede o încleștare crâncenă în compania “vulturilor”. Totuși, sârbul consideră că trupa sa dispune de anumite avantaje ce ar putea reține toate punctele pe malul Someșului Mic.

Cum a fost duelul de la Craiova?

Ultimul meci de la Craiova a fost unul dificil. Zoran Krstanovic ne-a pus cele mai mari probleme, nu ne-am apărat foarte bine la el. Am fost egalii Craiovei până pe final, dar nu am gestionat bine finalul de meci. Este doar începutul campionatului și trebuie să mergem înainte.

Ați participat la inaugurarea Sălii Polivalente. Cum v-ați simțit acolo și ce impresie ți-a lăsat arena?

La inaugurarea noii Săli Polivalente, noi, băieții, ne-am simțit foarte bine. De așa ceva avea Clujul nevoie pentru toate sporturile, nu doar pentru baschet. Sala este foarte frumoasă și în momentul de față cea mai frumoasă din România. Sperăm să ne aducă cât mai multe victorii în viitor.

Cum ți se pare echipa după transferul lui Curtis Millage?

Prin aducerea lui Curtis, opinia mea este că echipa a primit un plus mare. Este un jucător foarte bun cu experiență de Euroliga. Acum putem juca un baschet mai în forță și mai rapid, având acoperite toate posturile cu câte doi jucători.

Vă așteaptă încleștarea cu CSU Atlassib Sibiu… 

Vechea cunoștință a mea, Derby-ul Ardealului, o echipă foarte periculoasă cu multe individualități, Bojovic, Lee, Calotă.....Sibiul joacă un baschet mai agresiv, dar noi avem o echipă cu bancă mai lungă și trebuie să avem un joc și mai agresiv, să ne vedem doar de jocul nostru, să nu intrăm în jocul lor. Cred că va fi un meci foarte interesant.

Ce părere ai despre actuala formație a Sibiului, luând în considerare și despărțirea de Matija Ceskovic? 

Sibiul nu s-a schimbat prea mult față de anul trecut, chiar dacă a plecat o piesă grea, Matija Ceskovic. În locul lui s-a adus un jucător la fel de valoros, LeVar Seals. În rest cum am mai zis, o echipă foarte bună condusă de un antrenor bun cu experiență în România.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!