Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljan Medvedj este noul antrenor al echipei FCC ICIM Arad

Valentin Todea

Valentin Todea
09.06.2018

Schimbare pe banca tehnică a celor de la FCC ICIM Arad, după un nou sezon sub așteptări. Miljan Medvedj s-a înțeles cu oficialii formației galben-albastre pentru preluarea funcției de antrenor principal din stagiunea viitoare.

Cel poreclit „Meda” a făcut parte din staff-ul tehnic al celor de la Universitatea Cluj-Napoca în ultimii trei ani și este antrenor secund la echipa națională de baschet feminin a României.

Tehnicianul sârb a încheiat ultima ediție a campionatului pe locul patru alături de gruparea clujeană, după ce în anul 2017 a ajuns în ultimul act al LNBF.

Medvedj se află în fața primei experiențe din carieră ca antrenor principal. Acesta îl urmează la cârma trupei din vestul țării pe Bogdan Bulj, cel care a pregătit gruparea de pe malul Mureșului timp de un sezon și jumătate.

*foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!