Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miljan Pavkovic: "Este un meci foarte important pentru noi"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
14.03.2014

Pavkovic

Steaua CSM EximBank va fi primi vizita celor de la CSM Oradea, în cadrul etapei a 23-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Partida este una foarte importantă pentru stelişti, în vederea calificării în play-off.

Într-un scurt interviu acordat Total Baschet, Miljan Pavkovic a prefaţat această întâlnire.

Miljan, cum vezi meciul de sâmbătă cu CSM Oradea?

Este un meci foarte important pentru noi deoarece luptăm pentru calificarea în play-off. Cu o posibilă victorie, am fi cu un pas mai aproape de obiectiv, însă în cazul unui eşec, ne-am îndepărta de el.

Care sunt aşteptările tale de la acest joc?

Mă aştept la un meci dificil, însă nu atât de frumos de vizionat. Se va da o adevărată luptă. Mă aştept la multe lucruri tactice din partea ambelor formaţii.

Care este impresia ta despre CSM Oradea?

Îi respect foarte mult. CSM Oradea este în primele patru echipe din liga românească. Au jucători foarte rapizi şi aruncători buni. Aşadar, formează o echipă puternică. Va fi un meci foarte greu. Şi echipa Stelei are baschetbalişti buni şi sper eu ca sâmbătă ei să câştige.

În vârstă de 33 de ani, fundaşul muntenegrean are medii de 8.4 puncte, 1.9 recuperări, 5.8 pase decisive, 1.1 intercepţii şi 1.8 posesii pierdute, pentru 10.6 la eficienţă.

Partida dintre cele două echipe este programată sâmbătă, de la ora 17:00.

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!