Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljana Dzombeta: „Mă simt foarte bine pe teren, în Arad, și sunt foarte fericită”

Valentin Todea

Valentin Todea
24.10.2018

FCC ICIM Arad a obținut prima victorie stagională în campionat în fața celor de la CSM Târgoviște pe teren propriu, scor 78-65. Principala artizană a victoriei galben-albastre a fost Miljana Dzombeta, cea care a încheiat partida cu 15 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive și 2 capace, pentru un indice al eficienței de 21 de unități. În aproape 32 de minute petrecute pe parchet, aceasta a înscris 6/10 aruncări de la puncte și 1/2 din spatele semicercului.

La finalul întâlnirii din polivalenta arădeană, baschetbalista a declarat:

În primul rând, vreau să îmi felicit echipa, antrenorul, staff-ul tehnic. Am jucat bine, am menținut un nivel bun pe tot parcursul jocului. Mă simt foarte bine pe teren, în Arad, și sunt foarte fericită. Ne așteaptă un meci la Brașov, sper că vom câștiga.

*Foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!