Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miloš Bojović: “Trebuie să obţinem victoria”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
06.12.2013

Înaintea confruntării cu CSU Ploieşti, din Sala Transilvania, principalul marcator al ardelenilor, Miloš Bojović, a vorbit pentru cititorii totalbaschet.ro. Iată ce a declarat:

“Vom juca împotriva campionilor şi a deţinătorilor locului 1, ceea ce înseamnă că va fi un meci foarte greu. Ei joacă bine, dar dacă vrem să ne clasăm printre primele locuri, trebuie să obţinem victoria. Cei de la Ploieşti au jucători buni, noi suntem foarte determinaţi, aşa că va fi o confruntare interesant de urmărit. Fiecare înfrângere este dureroasă, dar formăm o echipă bună şi mereu jucăm la victorie.”

Partida este programată sâmbătă, cu începere de la ora 16.15 şi va putea fi urmărită live pe Digi Sport 3.

Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!