Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Bojovic: "Clujenii au fost norocoși, dar și noi am avut câteva șanse"

totalbaschet.ro, Paul Olar

totalbaschet.ro, Paul Olar
07.05.2014

Dezamăgire mare pe malul Cibinului. Deși au redus un deficit format din două cifre la pauza partidei cu "U"-BT Mobitelco, elevii lui Miodrag Perisic s-au recunoscut înfrânți, scor 72-74.

La sfârșitul duelului decisiv, Total Baschet a stat de vorbă cu Milos Bojovic. Sârbul este de părere că sorții le-au fost favorabili clujenilor, care s-au străduit din răsputeri să repurteze o victorie.

Cum îți explici eșecul din această seară?

Cred că am început destul de slab, la fel ca în primele două partide. Clujenii au venit pregătiți să câștige, s-au luptat și au avut un avantaj consistent. Au revenit pe parcurs, noi am avut o șansă să câștigăm, dar Mihai Silvășan a reușit câteva aruncări mari.

Crezi că norocul a fost de partea clujenilor?

Consider că au fost norocoși, dar și noi am avut câteva șanse. Din păcate, am fost ghinioniști, eu am ratat acea oferită din final și astfel s-au impus.  

*Foto: csufans.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca cristy801 :

    Arbitraj
    Arbitrajul a fost extrem de prost. Sparks a fost penalizat cu un fault ofensiv cand era clar fault defensiv. Prea usor au acordat fault arbitrii celor de la Sibiu. Si au dat fault antisportiv la un fault obisnuit.

    cu 9 ani în urmă (07.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!