Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Bojovic: „Energia are jucători de o calitate foarte bună”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.02.2014

Înaintea confruntării de mâine dintre CSU Sibiu și Energia Rovinari din Sala Transilvania, cel mai bun marcator al Sibiului, respectiv al Ligii Naționale, sârbul Milos Bojovic, a prefațat pentru TotalBaschet duelul echipei sale cu gruparea gorjeană. Disputa dintre Sibiu și Rovinari contează pentru etapa cu numărul 16 din LNBM. De asemenea, confruntarea va fi transmisă în direct de DigiSport, începând cu ora 18:00.

„Energia Rovinari este o echipă foarte bună, care merită să fie cât mai sus în clasamentul Ligii Naționale. Au jucători de o calitate foarte bună, iar ca echipă vor fi motivați să-și demonstreze lor, că pot juca de la egal la egal cu orice formație din campionat. Totuși, sunt de părere că îi vom putea învinge, însă, doar dacă vom respecta planul tactic stabilit în vestiar și vom pune în aplicare tot ceea ce ne cere antrenorul”, a mărturisit Bojovic. 

Întrebat care este atmosfera din cadrul clubului după cele două victorii cu Oradea și Mureș, Milos a declarat că, echipa trebuie să se concentreze pe meciurile care vor urma.

„Nu suntem euforici după aceste două succese. Muncim mult și încercăm să îndeplinim toate cerințele antrenorului nostru pentru a fi o echipă cât mai bună. Suntem conștienți că mai sunt foarte multe meciuri de disputat în acest sezon și din acest motiv trebuie să dăm tot ce avem noi mai bun pentru a rămâne acolo sus în clasament”, a încheiat jucătorul Sibiului. 

După cum am menționat și mai sus, Milos Bojovic este principalul marcator al Ligii Naționale și implicit al grupării de pe Cibin, având în 14 meciuri jucate un total de 273 de puncte marcate, pentru o medie de 19.5 reușite pe partidă. 

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!