Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Bojovic, din nou cel mai bun marcator pentru CSU Sibiu

Marius Petri

Marius Petri
22.02.2014

Milos Bojovic a fost cel mai bun baschetbalist din echipa Sibiului în meciul câștigat împotriva celor de la BC Timba cu scorul de 88-56. Partida a contat pentru etapa a XIX-a din Liga Națională și s-a desfășurat în sala Transilvania.

Fundașul celor de la CSU Atlassib a fost cel mai utilizat baschetbalist din echipa lui Miodrag Perisic, bifând puțin peste 37 de minute pe parchet. Acesta s-a remarcat prin exactitatea aruncărilor, având o linie statistică de 6/11 din interiorul semicercului, 3/4 la aruncările de la mare distanță și 3/3 la cele de la linia de fault, acumulând un total de 24 de puncte. Bojovic a mai contribuit prin 6 recuperări, 3 pase decisive, 4 mingi câștigate și un capac, înregistrând un indice al eficienței de 29 de unități. 

În urma acestei evoluții, sârbul are medii de 20.6 puncte, 4.8 recuperări și 3.3 pase decisive în cele 17 meciuri jucate în această stagiune. De asemenea, Bojovic rămâne primul în topul marcatorilor din Liga Națională, fiind urmat de coechipierul său, Matija Ceskovic.

*foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!