Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Komatina: „Nu ne vom preda ușor la Cluj și avem o șansă destul de bună”

Paul Olar

Paul Olar
08.12.2016

BC SCM Timișoara a încheiat pe locul șase prima parte a sezonului, ținându-se aproape de BCM U Pitești și campioana CSM CSU Oradea. Bilanțul bănățenilor putea fi și mai bun, dacă aceștia gestionau altfel finalurile de meci, aspect recunoscut de către Milos Komatina.

Muntenegreanul a acordat un interviu site-ului Total Baschet, cu ocazia căruia a vorbit și despre încleștarea de vineri, împotriva lui U-BT Cluj-Napoca.

Milos, cinci victorii și tot atâtea eșecuri pentru BC SCM Timișoara în tur. Cum ți se par rezultatele voastre?

Suntem mulțumiți de felul cum a decurs prima parte a stagiunii. Puteam totuși să avem rezultate mai bune, deoarece am pierdut câteva meciuri în ultima secundă.

Începeți în forță returul, cu o deplasare la Cluj-Napoca, pe terenul lui U-BT. Cum vezi disputa?

Ne așteaptă un meci dificil la Cluj, împotriva lui U-BT. Totuși, nu ne vom preda și avem o șansă. Sper să facem un joc bun și să câștigăm.

În tur, clujenii v-au învins în manieră autoritară. Ce părere ai despre potențialul lor?

Da, într-adevăr am pierdut acel joc din septembrie, însă am progresat enorm. Am disputat mai multe meciuri, forma noastră este alta și cred că va fi o confruntare total diferită vineri. Iar despre U-BT, trebuie să recunosc că au o echipă capabilă să câștige titlul.

Ești nou în campionatul României. Cum te-ai acomodat în țara noastră?

Până acum totul este bine la echipă. Timișoara este un oraș grozav, are de toate, iar oamenii sunt prietenoși. Îmi place aici!

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!