Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Komatina rămâne la Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
04.08.2018

milos komatina timisoara

SCM Timișoara a anunțat faptul că baschetbalistul muntenegrean Milos Komatina va continua sub culorile clubului de pe malul Begăi. Ex-iugoslavul va juca astfel pentru al treilea sezon consecutiv în culorile alb-violeților.

În sezonul 2017/18, Komatina a avut medii statistice de 9.7 puncte, 4.3 recuperări, 2.5 pase decisive, 1.5 intercepții și un indice de +12.7 la eficiență în aproape 28 minute pe partidă. El a avut procentaje de 64% la aruncările de două puncte, 33% la trei puncte și 83% la linia de pedeapsă, în 35 de meciuri jucate. Informația a fost confirmată de site-ul oficial al clubului.

Komatina devine astfel al doilea baschetbalist din echipa de anul trecut care și-a prelungit înțelegerea cu SCM Timișoara (fosta BC SCM), după Octavian Popa-Calotă. De asemenea, este încă necunoscut statutul lui Adrian Diaz, care avea contract și în acest sezon cu echipa de pe malul Begăi. Pe lângă cei trei, lotul bănățenilor îi mai conține pe Brandon Randolph, Sherwood Brown, Vladan Vukosavljevic și Dragos Diculescu.

Reamintim că antrenorul Tudor Costescu a decis să nu mai continue cu SCM Timișoara, acesta fiind înlocuit cu Miodrag Perisic.

4 comentarii la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Timisoara
    Prin aducerea pivotului sarb si pastrarea lui Komatina putem intelege ca Diaz pleaca?

    cu 5 ani în urmă (05.08.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Așa pare
      Diaz avea într-adevăr contract și anul acesta, dar clubul avea restanțe către el, presupun că l-au "pierdut" sau au ajuns la vreo înțelegere.

      cu 5 ani în urmă (05.08.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Diaz ?
    S-ar putea sa ramana...Oricum ,,libanezul,, a fost adus sigur in locul/pe postul lui Dragusin.
    In rest, felicitari Pitestiului pt Jeremic !

    cu 5 ani în urmă (05.08.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10:

      Fresh acu o ora
      SCM T a semnat si cu Alexandru Coconea de la Stiinta.

      cu 5 ani în urmă (05.08.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!