Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Petkovic a debutat în tricoul Concordiei Chiajna

Bogdan Isailă, Lucian Călinescu

Bogdan Isailă, Lucian Călinescu
14.02.2014

Milos Petkovic a ajuns la Concordia Chiajna după ce Steaua CSM București l–a împrumutat pe acesta până la finele stagiunii. Sârbul în vârstă de 22 de ani evoluează pe poziția 4 și are dificila misiune de-al face uitat pe Aleksandar Vuletic, cel care a făcut furori la echipa ilfoveană până la transferul în Slovacia.

Petkovic a debutat pentru galbeni-verzii în deplasarea de la Sibiu. Extrema de forță a încheiat cu 13 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă. Sârbul a evoluat timp de 25 de minute la Sibiu iar indicele său de eficiență a ajuns la 16 unități.

După mutarea la Chiajna, Milos Petkovic a transmis pentru site-ul nostru următoarele:

„Consider că transferul meu la Chiajna este bun atât pentru echipă cât și pentru mine. Noua echipă este una bună, aici avem multe talente dar nu avem încă experiență. Trebuie să muncim din greu și totul va fi bine. Sunt fericit și cred că mă voi bucura de timpul petrecut aici.”

În acest sezon de LNBM, Milos Petkovic are medii de 5.6 puncte și 2.5 recuperări în 13:07 minute jucate în medie pe meci. Cel mai bun meci al său din sezon a fost contra Farului, pe vremea când juca pentru Steaua și a încheiat în double-double, 14 puncte și 10 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!