Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Minea și Păun, double-double în confruntarea cu Energia

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
14.12.2013

Marian Minea (foto) și Georgian Păun au încheiat în double-double meciul din cadrul etapei a 12-a din LNBM pierdut de formația lor în fața Energiei Rovinari.

Minea a fost principalul marcator al constănțenilor, cu 21 de puncte, la care a adăugat 12 recuperări și 3 pase decisive în 36:05 minute. Acesta a avut 6/12 la aruncările de 2 puncte și 3/7 din afara semicercului. Pivotul a stabilit recorduri personale la puncte și recupeări.

Păun a încheiat jocul cu 13 puncte și 10 recuperări. Extrema Farului a avut 4/13 din interiorul semicercului, 0/1 de la distanță și 5/7 la libere.

Astfel, Minea și Păun au reușit primele astfel de performanțe din acest sezon pentru Farul.

 foto: Laura Haraba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!