Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Minea descalificat în minutul 13

Paul Olar

Paul Olar
05.02.2013

Marian Minea a reușit o performanță negativă în partida pierdută categoric de către formația sa, Farul Constanța, pe terenul lui SCM Craiova, scor 85-77. Introdus titular de către Costel Cernat, Minea a acumulat 5 greșeli personale în primele 13 minute ale confruntării, "marinarii" fiind nevoiți să evolueze fără unul dintre cei mai importanți baschetbaliști autohtoni.

Cât timp a fost prezent pe parchet, fostul pivot al lui CS Otopeni a avut 1/3 din interiorul semicercului și a strâns 4 recuperări.

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    craiova,baschet land
    bravo baieti!craiova va fi o forta in baschetul romanesc.tomita, stiu ca tie ti se datoreaza toate aceste performante.nu te lasa frate!

    cu 11 ani în urmă (05.02.2013) Raspunde
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    ...
    Paul, nu prea a fost categorica ... categorica inseamna sa fii fara nicio grija de la inceput pana la final in viziunea mea. :) Iar categoric cu 5 puncte avans cand mai erau de jucat 2 minute ... e altfel de categoric. :)

    cu 11 ani în urmă (05.02.2013) Raspunde
  • Kevin :

    bdevil
    Victoria este victorie si cand castigi doar cu 1 punct. Dar nu toti antrenorii acorda minute jucatorilor romani asa cum face A.Mandic. De cand este regula cu 6 straini nu prea mai vedem jucatori romani pe teren la unele echipe. Mai grav este cand un antrenor roman, un fost jucator de nationala joaca numai cu straini impotriva unor juniori romani. Chiar daca nu avea multi jucatori pe foaie Cernat trebuia sa acorde minute si romanilor. Sau a vrut sa contribuie la statistica strainilor pentru a-si justifica selectia facuta?

    cu 11 ani în urmă (05.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!