Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: "Am fost inspiraţi când adversarul s-a apropiat de noi pe tabelă"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.03.2014

Perisic

CSU Sibiu s-a impus în fieful celor de la BCM U Piteşti cu scorul de 80-69, în etapa a 22-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin.

Acest succes a fost explicat pentru Total Baschet de către antrenorul echipei ardelene, Miodrag Perisic.

Cum aţi rezuma jocul?

A fost un meci între două echipe ce şi-au dorit victoria. Ei pentru că jucau acasă, iar noi pentru că doream să continuăm seria foarte bună. Privind statistica am dominat. Ne-au intrat aruncările, am recuperat în momentele dificile şi am fost şi inspiraţi când adversarul s-a apropiat de noi pe tabelă. Aşa s-a făcut diferenţa.

Sibiul are un sezon foarte bun până acum...

Da, ne-a ieşit totul. Am reuşit să formăm o echipă puternică cu un joc colectiv. Nu se aşteptau mulţi. Am învins echipele puternice şi vrem să continuăm aşa.

Se poate vorbi de un obiectiv clar?

Încă nu. Până la urmă, el a fost atins cumva prin calificarea în play-off. Dar am dori mai mult de atât. Va fi greu în continuare, tocmai de aceea îmi doresc să rămânem la fel.

CSU Sibiu a ajuns la un bilanţ de 17 victorii şi 4 înfrângeri.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    BRAVO
    Modest si cu bun simt ca intotdeauna, felicitari!! HAI CSU !

    cu 10 ani în urmă (08.03.2014) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Ar fi frumos sa avem o finala in care sa nu fie Asesoft una dintre protagoniste! Spun asta nu pentru ca as avea ceva cu Asesoft sau un complex fata de ei ci pentru ca o astfel de finala ar da valoare mai mare campionatului nostru!

    cu 10 ani în urmă (08.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!