Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: „După pauză ne-am apărat mult mai bine. Nu știu de ce a fost impresia că o să fie ușor”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
11.11.2018

SCM Timișoara s-a impus cu 83-70 în duelul cu Dinamo Știința București, din etapa a 6-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. La pauza mare scorul era 42-44, iar gazdele au reușit să se apere mult mai bine în partea a doua. Antrenorul bănățenilor, Miodrag Perisic, s-a declarat mulțumit de cum s-au apărat elevii săi în a doua repriză.

„Fiecare meci e greu. Sunt mulțumit și fericit dacă echipa câștigă. În prima repriză am primit 44 de puncte. Până acum Dinamo a dat de fiecare dată 90 de puncte, 88, asta e limita, să spun așa. După pauză ne-am apărat mult mai bine și la sfârșit am primit 26 de puncte în sferturile 3 și 4 împreună, a fost foarte bine și pentru asta pot să fiu mulțumit.

Emoții o să fie de fiecare dată, asta este. Ei au pierdut cu Clujul în ultimul minut, cu Sibiul la fel, cu Craiova. Eu nu știu de ce a fost impresia că o să fie ușor. Noi aveam o victorie, ei erau fără victorie. De ce să fie ușor? Eu nu mă așteptam la un meci ușor, mai ales că jucam acasă și astăzi noi eram favoriți, să spun așa”, a declarat Miodrag Perisic după meci.  

Acesta nu a fost mulțumit de felul cum echipa sa a pierdut avansul în prima repriză, când Dinamo Știința a trecut la conducere. Alb-violeții au avut 20 de libere transformate din 29 în prima repriză, față de 4/4 cât au avut oaspeții.

„Nu sunt mulțumit cu unele lucruri care s-au întâmplat în sferturile 1 și 2. Noi am arătat din nou lipsă de experiență, când avem 8 puncte, foarte ușor s-au apropiat și am fost conduși la pauză cu două puncte. Am avut o discuție 2 minute în vestiar și după asta echipa a arătat mult mai bine, am primit doar 26 de puncte și am dat 41. Cheia a fost la apărare.

Noi am forțat puțin mai mult agresiv în primele două sferturi și am jucat cu 9 jucători. Probabil și asta ne-a costat puțin, avem probleme de acomodare când intră cineva de pe bancă și nu se acomodează imediat. Am jucat cu trei jucători autohtoni în sfertul doi, în jur de 5 minute, probabil și asta ne-a costat un pic pe noi”, a adăugat Perisic.

Antrenorul timișorenilor a lăudat evoluția defensivă a lui Cătălin Baciu. Pivotul a jucat 13:47 minute și a contribuit cu 9 recuperări (7 defensive). Cu Baciu în teren, alb-violeții au avut +16 pe tabelă.

„În sfertul 3 și, în special, în sfertul 4 Bobo (Baciu) a jucat foarte bine în apărare. Ajută la echipă și avem încă un jucător foarte bun în rotație dacă va continua așa”, a concluzionat Perisic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!