Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: „E foarte greu să câștigi în deplasare”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.10.2018

SCM Timișoara își continuă seria negativă din acest de debut de sezon din Liga Națională de Baschet Masculin, grupa valorică A. Bănățenii au suferit al 4-lea eșec din tot atâtea etape, după meciul pierdut pe trenul lui BC CSU Sibiu cu scorul de 90-78.

Antrenorul echipei de Bega, Miodrag Perisic, a fost foarte succint în a descrie meciul jucat în Sala Transilvania:

„Atmosfera a fost superbă. Felicitări pentru Sibiu.”

Tehnicianul bănățenilor a vorbit startul nefast de sezon al echipei sale:

„Echipa a fost de fiecare dată aproape. Din aceste patru înfrângeri, trei au fost în deplasare și una cu Clujul acasă. Puteau fi și alte rezultate. Noi am muncit foarte mult și vom vedea ce va fi.”

Întrebat despre arbitrajul din meciul cu Sibiu, Miodrag Perisic a avut un răspuns diplomat:

„Toată lumea vede și toată lumea are o opinie despre arbitraj. Eu nu vreau să vorbesc public despre arbitraj.”

Miodrag Perisic spune că LNBM nu s-a schimbat foarte mult de când a fost el ultima dată pe bancă unei echipei din România dar consideră că acum e mult mai greu să câștigi pe teren străini:

„E la fel cum a fost. Acum sunt doar 8 echipe și fiecare meci e foarte important. E foarte greu să câștigi în deplasare dar asta este. Acum noi avem patru meciuri acasă și trebuie să revenim.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!